free download 78 travel guides written by experts

CA al TVR a decis reorganizarea Directiei Programe si

a Serviciului Juridic
 
Consiliul de Administraţie al TVR a hotărât astăzi, 4 iunie a.c., reoganizarea Direcţiei Programe şi a Serviciului Juridic din Televiziunea Română.

Măsura se înscrie în obiectivele asumate, încă de la începutul mandatului, de noua conducere a TVR, respectiv reorganizarea structurilor şi aşezarea acestora pe criterii de eficienţă. Consiliul de Administraţie a considerat că disfuncţionalităţile din cadrul Direcţiei Programe au consecinţe şi asupra calităţii produselor realizate şi difuzate de TVR.
De asemenea, hotărârea are şi obiective de natură economică. Lipsa unor mecanisme de organizare a muncii şi de urmărire a producţiei, existente în condiţiile anterioarei structuri organizatorice, a generat creşterea consumului de resurse de toate felurile, de la cele de producţie la cele financiare.
CA al Televiziunii Române a apreciat că desfiinţarea redacţiilor, în 2006, nu şi-a atins scopul de optimizare a relaţiilor realizatori-producători şi directori de canal-producători delegaţi.

În urma reorganizării, Direcţia Programe va fi alcătuită din departamentele TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cultural, TVR Internaţional, TVR Info, TVR New Media, Film şi Serviciul Coordonare Difuzare Programe.

Conform hotărârii CA al TVR, se înfiinţează Direcţia Editorială formată din departamentele Muzică-Divertisment, Cultură, Social–Politic-Economic, Educaţie-Mediu-Timp liber, Minorităţi, Documentare-Patrimoniu-Arhivă şi Serviciul Drepturi de Autor.

Modificările în structura Direcţiei Programe presupun desfiinţarea Departamentului Producţie Editorială, a colectivelor TVR Bucureşti şi Editori Coordonatori, a serviciilor Arhiva Multimedia, Coordonare Programe, Documentare, Achiziţie-Vânzare Programe şi Subtitrare.

De asemenea, Serviciul Juridic al TVR va fi reorganizat, în sensul desfiinţării Colectivului Drepturi de Autor din cadrul acestuia. Atribuţiile Serviciului Drepturi de Autor vor fi preluate în cadrul Direcţiei Programe.

Bucuresti, 05.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *