bucharest tech week 2021

Neogen intra pe piata marketingului direct online

Neogen, lider regional al serviciilor online, a lansat noi oportunitati de promovare online care ajuta companiile sa se conecteze mult mai usor la vasta audienta de 1 milion de utilizatori ai retelei de site-uri Neogen.ro

Prin intermediul noului instrument de targetare demografica de mesaje publicitare, advertiserii pot atinge clientii din anumite regiuni sau orase, avand posibilitatea realizarii unor segmentari complexe in functie de varsta, sexul, locatia, domeniul de activitate si ocupatia utilizatorilor. Cu aceasta lansare Neogen a intrat pe piata marketingului direct online.

Atat afacerile mai mici cat si companiile mari pot targeta usor multiple locatii, oferind campaniilor de publicitate online mai multa eficienta si flexibilitate.
Mesajele publicitare sunt trimise direct in casuta de mesaje a utilizatorilor selectati, iar posibilitea de personlizare a mesajului, folosind editarea HTML ofera o flexibilitate mai mare in modul in care este construita campania publicitara. Pretul este de 0.05 Euro pentru fiecare mesaj citit.

Noul serviciu de mesaje publicitare raspunde cerintelor clientilor serviciului de publicitate Neogen.
Pe langa acesta, Neogen ofera pentru prima data in Romania un sistem de preturi flexibile care ofera oportunitatea de setare a pretului pe care un advertiser este dispus sa il plateasca pentru fiecare reclama; companiile pot licita pentru spatial de reclama, campaniile cu un pret ridicat fiind afisate prioritar.
Odata cu introducerea posibilitatii de creare a unor campanii de mesaje publicitare, Neogen a introdus si posibilitatea de plata prepay, companiile putand alege propria metoda de plata post- sau pre-pay.

Despre Neogen
Infiintata in anul 2000, compania Neogen SA este lider regional pe piata serviciilor online (locuri de munca, anunturi de vanzare-cumparare si matrimoniale, jocuri, stiri, publicitate, hosting), cu peste 1 milion de utilizatori inregistrati in Romania si peste 400,000 in Bulgaria si Serbia.
 

Bucuresti, 24.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *