Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ne vedem la TVR… cu Raed Arafat

Pe 15 iunie, de la ora 16.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro

Nu s-a născut în România, dar este unul dintre cei mai iubiţi români. S-a luptat cu morile de vânt, dar a reuşit să pună pe roate un sistem medical de urgenţă de nivel Occidental. Nu este un personaj monden, dar numele lui este cunoscut de o ţară întreagă. Pe 15 iunie, de la ora 16.00, Raed Arafat este invitatul Marinei Almăşan la Ne vedem la TVR.

Pentru că este „obişnuit să circule cu elicopterul”, Raed Arafat va pleca acasă şi de la emisiunea Marinei Almăşan tot cu un elicopter… de data aceasta, de ciocolată… Surprizele pentru invitatul zilei continuă la Ne vedem la TVR, secretarul de stat primind în dar un pui de labrador. Şi, pentru că Raed Arafat îşi făcea „debutul” la televiziunile din România cu 17 ani în urmă, tocmai la emisiunea pe care Marina Almăşan o realiza în acea vreme, celebra Ceaiul de la ora 5, invitatul va avea plăcuta surpriză să revadă câteva imagini de atunci, când SMURD-ul abia prindea viaţă.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi mai multe despre „omul Raed Arafat”, Marina Almăşan şi echipa Ne vedem la TVR vă aşteaptă sâmbătă, 15 iunie, de la ora 16.00, la TVR 1 sau online, pe TVR+.

Bucuresti, 13.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *