Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Painea Reginei, un produs regal de la Apimond

Un adevărat concentrat de sănătate, noul produs apicol de la Apimond, Pâinea Reginei, îşi merită întru totul numele. Îmbinând calităţile de excepţie ale lăptişorului de matcă, polenului şi mierii naturale, Bio, neprelucrate termic, noul produs reprezintă un concentrat de vitamine şi minerale, enzime şi acele substanţe active ce definesc stupul ca un adevărat izvor de sănătate. Îmbinarea celor trei produse de bază ale stupului, mierea, polenul şi lăptişorul de matcă, asigură concentraţiile optime ale substanţelor active într-un produs sănătos, uşor asimilabil şi echilibrat.

În diferite carenţe, în lipsa unor vitamine sau săruri minerale, în cazul unor nevroze sau astenii, în stări de slăbiciune şi în convalescenţă, Pâinea Reginei poate face adevărate minuni. Fiind un energizant şi revitalizant extrem de eficace, este excelent în cazul activităţilor sportive sau al muncii grele. Iar, datorită calităţilor lui detoxifiante, ar trebui să fie nelipsit pentru cei care se confruntă cu un mediu toxic, iar în această categorie nu intră doar cei care lucrează în industrii cu un înalt grad de toxicitate, ci în egală măsură locuitorii oraşelor, care trăiesc într-un mediu toxic 24 de ore din 24.

Şi-apoi cine nu-şi doreşte să trăiască mai mult? Matca stupului trăieşte de zeci de ori mai mult decât restul albinelor, tocmai pentru că se hrăneşte cu lăptişor de matcă. Pâinea Reginei ne poate asigura şi nouă o creştere a longevităţii, o imunitate sporită, o vitalitate sporită, un organism mai puternic şi mai sănătos. Un important susţinător hepatic, acest produs reprezintă şi o armă eficientă împotriva hepatitei, a cărei incidenţă este în continuă creştere, fiind în acelaşi timp mereu mai greu de depistat, dar având urmări mereu mai severe.

Astfel, Pâinea Reginei este un produs Bio de cea mai bună calitate, de care pot beneficia în egală măsură copiii şi vârstnicii, sportivii şi cei suferinzi. Este un produs 100% natural, benefic pentru întregul organism, ideal pentru o viaţă lungă şi sănătoasă.

Preţ: 39 lei (210 g). Se găseşte în magazinele cu produse naturale, atât cele offline, cât şi cele online.

Bucuresti, 13.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *