free download 78 travel guides written by experts

Muzica de voie buna, duminica, la Gabi Firea Show

Viorica şi Ioniţă din Clejani vin să-şi spună povestea!

Duminica aceasta, de la 13.30, muzica şi buna dispoziţie sunt puse la loc de cinste într-o nouă ediţie “Gabi Firea Show”. Alături de îndrăgita prezentatoare vor veni în platoul emisiunii doi oameni veseli, optimişti, care ani la rând au oferit publicului bucuria de a savura fiecare secundă din viaţă. Viorica şi Ioniţă din Clejani, căci despre ei este vorba, vor dezvălui telespectatorilor din secretele succesului lor, aducând în discuţie momente deosebite din viaţa lor personală şi profesională.

Viorica şi Ioniţă din Clejani vor cânta melodii de succes din repertoriul lor, însă nu vor fi singurii artişti prezenţi duminică în platoul emisiunii. Pentru cei de acasă vor cânta şi Mihai Trăistariu, Andreea Bănică, Luminiţa Anghel, iar lista nu se opreşte aici. De dans se va ocupa Jasmine care îi va purta pe telespectatori în exotica lume orientală. Tot duminica aceasta, platoul “Gabi Firea Show” va deveni podiumul unei prezentări de modă de senzaţie semnată Romaniţa Iovan.

Ce alte momente deosebite a mai pregătit îndrăgita prezentatoare Gabi Firea pentru invitaţii ei şi telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 13.30.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 09.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *