free download 78 travel guides written by experts

Mosul vine si online, la www.moscraciun.ro

Mos Craciun are site personal.

Avand mai multe sectiuni, www.moscraciun.ro te ajuta sa pregatesti Sarbatorile de Iarna pentru tine si cei dragi.

Inainte de toate, pe www.moscraciun.ro ii poti trimite o scrisoare mosului .

Ca sa fie sigur ca meriti cadourile, mosul verifica daca ai fost cuminte. Astfel, dupa ce ai formulat scrisoarea, trebuie sa lasi adresa de email a unei persoane apropiate, ruda sau prieten care stie daca tu ai fost cuminte de-a lungul anului. Echipa lui Mos Craciun ii va trimite un mail persoanei respective ca aceasta sa ateste daca ai fost sau nu cuminte.

De asemenea, in cadrul  sectiunii Bucate de sarbatori,  iti sunt recomandate retete pentru masa traditionala de Craciun.Aici inveti diverse secrete culinare care te vor ajuta la prepararea piftiei de porc, a sarmalutelor, carnatilor, tobei dar si la prepararea cozonacilor, a placintelor poale in brau si a romburilor cu nuca.Tot in cadrul acestei sectiuni, echipa lui Mos Craciun te invata cum sa pregatesti painea de casa si chiar vinul  pentru Craciun.

Mos Craciun  te ajuta sa gasesti si cadouri pentru cei dragi. Sectiunea Cadouri de Craciun iti prezinta o varietate de produse, precum  candele de craciun, reni si oameni de zapada de plus, ornamente pentru brad, caciula de craciun cu luminite. Bineinteles, nu au fost uitate felicitarile de Craciun pe care sa le trimiti cunoscutilor si rudelor cu ocazia Sarbatorilor, accesand www.moscraciun.ro/felicitari

Totodata pe siteul Mosului poti citi mai multe despre obiceiurile de iarna, despre simbolurile de Craciun si explicatiile acestora, poti invata  sa spui Sarbatori Fericite in mai multe limbi si poti vedea cum este sarbatorit Craciunul in lume, in tari precum Anglia, Finlanda, Ungaria.

Bucuresti, 8.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *