metalshow

BitDefender – versiunea test pentru Windows Vista

BitDefender, divizia de securitate informatică a Softwin a lansat versiunea de testare a unui nou produs, special realizat pentru noul sistem de operare al Microsoft, Windows Vista.

Deocamdată, pe site-ul BitDefender se poate descarca şi testa noul BitDefender Internet Security versiunea 10, realizat special pentru Vista. Urmează cât de curând versiuni similare pentru BitDefender Antivirus, şi Antivirus Plus. Produsul BitDefender Internet Security acoperă întreaga gamă de ameninţări informatice: antivirus, anti-spam, firewall, protectie contra codurilor ascunse (malware, spyware si altele), precum şi control parental.

Versiunile comerciale ale produselor BitDefender pentru Windows Vista vor fi disponibile începând din ianuarie 2007, când va ajunge în magazine noul sistem de operare.

Pentru moment, la Vista au acces numai companiile, însă aproximativ 85% din administratorii IT ai companiilor au declarat că preferă să aştepte cel puţin şase luni până se va vedea impactul utilizării noii platforme Microsoft. Specialiştii consideră că hackerii aşteaptă cu nerăbdare lansarea noii platforme software pentru a depista eventuale erori, pe care să le poată exploata. De aceea, chiar dacă unii oficiali Microsoft s-au aventurat spunând că Vista nu are nevoie de antivirus, ei şi-au retras ulterior declaraţiile, afirmând că este mult mai sigur pentru utilizator să fie protejat de o aplicaţie dedicată.

Toţi clienţii BitDefender vor putea trece gratuit la versiunea pentru Windows Vista de îndată ce se lansează versiunile comerciale ale produselor.

“Lansarea versiunii Beta a BitDefender Internet Security v10 pentru Vista face parte din campania companiei de susţinere a clienţilor noştri, pentru a trece fără probleme la noul sistem de operare al Microsoft”, a declarat Carmen Maierean, product manager la BitDefender. “Suntem convinşi că noul produs BitDefender va raspunde tuturor nevoilor de securitate ale utilizatorilor de Windows Vista”, a încheiat Maierean.

Pentru mai multe informaţii despre campania beta, puteţi accesa site-ul:  //promo.bitdefender.com/vista.php

Bucuresti, 8.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *