free download 78 travel guides written by experts

Mood Spa a intrat in Clubul Diva Exclusive

Din luna iunie, beauty center-ul Mood Spa se alatura clubului Diva Hair Exclusive, oferind serviciile sale si membrelor clubului.

Din luna iunie, beauty center-ul Mood Spa se alatura clubului Diva Hair Exclusive, oferind serviciile sale si posesoarelor cardului Diva Exclusive. Pe baza parteneriatului cu site-ul divahair.ro, beauty center-ul Mood Spa vine in intampinarea dorintelor clientelor sale creand special pentru ele facilitati prin intermediul acestui card.
“Cardul Diva Exclusive a fost creat datorita multitudinii de oferte in domeniul beauty center-urilor, SPA-urilor, a salilor de fitness si al clinicilor de estetica. Selectand numai saloane de top din Bucuresti oferim membrelor clubului nostru servicii de exceptie si un bonus, gratuitati si discount-uri pentru serviciile oferite de centrele partenere. Prin intermediu acestui serviciu, revista on-line dedicata coafurilor si frumusetii, in general,  doreste sa ofere un punct de sprijin in alegerea serviciilor ideale pentru fiecare membra a acestui club” declara Cristina Enache, customer relationship manager Diva Hair.

“Parteneriatul dintre Mood Spa si divahair.ro reprezinta un vot de incredere pentru serviciile pe care profesionistii beauty center-ului le ofera tuturor celor interesati si pentru ca frumusetea depinde de tine, Mood Spa iti ofera, inainte de toate, starea de bine” declara Marilena Hristache, Manager Mood Spa.

Avantajele utilizarii cardului Diva Exclusive in beauty center-ul Mood Spa prin gratuitatile si discounturile generoase oferite membrelor clubului se suprapun cu serviciile impecabile oferite de specialistii centrului.

Bucuresti, 14.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *