free download 78 travel guides written by experts

Vara asta orienteaza-te dupa castig in benzinariile MOL

MOL România a lansat o nouă promoţie prin care clienţii care vor alimenta până pe 31 iulie minim 25 de litri de carburant Tempo Plus 98, EVO Diesel sau EVO Benzină pot câştiga premii pentru călătorii sau vacanţe.

Marele premiu pus în joc este un automobil supersport SEAT Leon FR 2.0 TD. În fiecare dintre cele 118 benzinării participante la promoţie se poate câştiga un sistem de navigaţie GPS Garmin nüvi 250. În plus, la fiecare alimentare cu minim 25 litri de carburant Tempo Plus 98, EVO Diesel sau EVO Benzină clienţii pot primi, în limita stocului disponibil, un premiu instant – un pachet de serveţele umede Optima. Valoarea totală a premiilor este de 725 606 RON.
„Mecanismul de participare la promoţie este unul foarte simplu – clienţii pot câştiga premiile trimiţând codul promoţional de pe bon prin SMS la numărul 1884, număr cu tarif normal valabil în reţelele Orange, Vodafone, Zapp şi Cosmote. Bonul fiscal trebuie păstrat pentru validarea premiului”, explică Cristina Osiescu, Director de Marketing MOL România.

La tragerea la sorţi participă toate SMS-urile care conţin coduri promoţionale valide, trimise la numărul 1884 până la data de 31 iulie 2007. Tragerea la sorţi va avea loc pe 6 august 2007. Câştigătorii sistemelor de navigaţie GPS Garmin nüvi 250 vor fi anuntaţi telefonic asupra datei la care îşi pot ridica premiul de la staţia la care au alimentat.

Campania este prezentă în presa scrisă, radio, outdoor, internet şi prin direct marketing către posesorii de card MOL MultiBonus.

Promoţia a fost organizată cu implicarea agentiilor Adviser, Initiative Media şi a companiei de marketing direct Supercard.

Mai multe detalii referitoare la desfăşurarea promoţiei pot fi găsite pe website-ul www.molromania.ro .

Bucuresti, 14.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *