free download 78 travel guides written by experts

Monica Tatoiu si Ecaterina Andronescu sunt personalitatile feminine cu cele mai multe prezente

in platourile de televiziune din luna octombrie

Monica Tatoiu ocupă locul întâi în clasamentul personalităților feminine cu cele mai multe prezențe (18) în platourile de televiziune, potrivit mediaTRUST România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare.

Locul doi este ocupat de Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, Cercetării și Inovării, cu 13 prezențe, urmată îndeaproape de Adriana Săftoiu și Lavinia Șandru, fiecare cu câte 10 apariții.

Clasamentul personalităților masculine pentru luna octombrie nu este cu mult diferit de cel din luna septembrie, primele două locuri fiind ocupate de Mugur Ciuvică, preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, cu 44 apariții, și omul de afaceri şi jurnalist al publicaţiei online DCNews, Bogdan Chirieac, cu 31 prezențe. De această dată, locul trei este ocupat de sociologul Marius Pieleanu, care a înregistrat în luna octombrie 2012, 26 de apariții în studio.

Raportul mediaTRUST conţine şi un clasament al invitaţilor repartizaţi pe fiecare post de televiziune monitorizat în luna octombrie 2012. Astfel, printre invitaţii cu cele mai multe prezenţe la Antena 3 se numără Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac şi economistul Ilie Şerbănescu.

Printre invitaţii de top ai B1 TV se numără jurnalistul Silviu Sergiu care a înregistrat 9 apariţii, urmat de jurnaliştii Sabin Orcan şi Mălin Bot, fiecare cu câte 8, respectiv 7 apariții.

La Digi 24 politicianul Ionel Blănculescu, jurnalista Raluca Alexandrescu și politologul Alexandru Radu se numără printre invitații cu cele mai multe prezențe în platoul de televiziune.

Jurnaliștii Siviu Mănăstire, Alecu Racoviceanu și sociologul Marius Pieleanu conduc topul invitațiilor cu cele mai multe prezențe la Realitatea TV.

La România TV îi găsim ca invitați principali pe Florin Iaru, urmat de Monica Tatoiu și sociologul Marius Pieleanu.

Doi și trei octombrie 2012 sunt zilele care au înregistrat cei mai mulți invitați în platourile de televiziune monitorizate de mediaTRUST pentru acest raport. Subiectele principale aflate pe agenda invitaților au fost eșecul privatizării Oltchimului, depunerea candidaturii Codruței Kovesi pentru șefia DNA, dar și incendiul dintr-un cartier rezidențial din București, catalogat cu cod roșu de ISU.

Oamenii politici își păstrează poziția de lideri în clasamentul domeniilor de activitate, realizat de mediaTRUST, înregistrând 637 de apariții. Aceștia sunt urmați de jurnaliști, cu 331 de prezențe și analiști politici, cu 155 de apariții.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna octombrie 2012.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *