metalshow

MONEY.ro si The Money Channel lanseaza Business Coach – un proiect dedicat antreprenorilor

si managerilor de companii

Portalul MONEY.ro şi televiziunea de business The Money Channel au iniţiat în parteneriat cu Mihai Stănescu, fondatorul RoCoach, programul Business Coach.

Antreprenorii, managerii de departament şi de companii sunt invitaţi pe portalul MONEY.ro, în sectiunea Business Coach, să-şi expună sub formă de întrebări problemele de management cu care se confruntă.

Mihai Stănescu le va răspunde în fiecare lună, la The Money Channel în cadrul emisiunii Antreprenor.

“Indiferent de sistemul din care face parte, antreprenorial sau corporatist, managerul român porneşte, în general, cu pasul greşit: e pasiv. E obişnuit să i se transfere knowledge, soluţii, să deprindă competenţele altora şi să ignore oportunităţile şi resursele de care dispune direct. Împreună cu MONEY.ro şi The Money Channel voi încerca un exerciţiu simplu: managerii îmi adresează întrebările lor, iar eu îi ajut să le reformuleze astfel încât fiecare dintre ei să-şi găsească singur răspunsul potrivit” a precizat Mihai Stănescu, executive coach.

Mihai Stănescu dispune de o experienţă de 10 ani în realizarea de proiecte de dezvoltare organizaţională prin coaching, atât în România, cât şi în Austria, Grecia, Ungaria sau Bulgaria, având la activ peste 3500 de ore şi 250 de culturi organizaţionale – între care pot fi menţionate companii precum Heineken, Codecs, Holcim Grup, Raiffeisen Bank sau Constam.

În 2007, a primit titlul Coach of the Year şi este membru al Federaţiei Internaţionale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) şi membru-fondator al Asociaţiei Române pentru Coaching (ARC).

Emisiunea Antreprenor susţine spiritul antreprenorial, oferind informaţii utile şi exemple relevante pentru cei care au intrat sau se pregătesc să intre în afaceri pe cont propriu. Emisiunea este realizată şi prezentată de Luiza Gireadă şi se difuzează de marţi până joi, de la 17:30, la The Money Channel.

MONEY.ro este portalul de business al companiei F5, Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *