metalshow

Neata cu Razvan si Dani merge la mare

Vara aceasta, Răzvan şi Dani mută ceasul deşteptător din Bucureşti pe plaja din Mamaia. La începutul lui iulie, echipa de la Neaţa cu Răzvan şi Dani şi-a propus să ofere telespectatorilor Antena 1 o săptămână de relaxare pe litoralul românesc. Vara, românii au nevoie de multă voie bună iar reţeta perfectă este să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze. Aşadar, Răzvan şi Dani vă aşteaptă în Mamaia cu dimineţi pline de energie. Toţi cei care sunt reţinuţi la domiciliu de problemele cotidiene au şansa de a se bucura de soare şi mare alături de echipa matinalului de la Antena 1.

Surprizele vor fi în continuare un element cheie al emisiunii cu atât mai mult cu cât noua locaţie oferă posibilitatea unor experienţe inedite. Dăcă spunem Mamaia, spunem plimbări cu ski-jet-uri sau hidrobiciclete, tractări cu banane gonflabile, ridicări cu paraşuta, yachting, scufundări şi să nu uităm să menţionăm faimoasa telegondolă. Cum oferta este variată, aventurile de vacanţă nu vor întârzia să apară.

Ca în fiecare dimineaţă, timpul va trece repede alături de invitaţii ediţiei şi pe lângă întâlnirile cu vedetele preferate, se vor organiza numeroase concursuri care vor aduce marea şi distracţia în centrul atenţiei. Bineînţeles, acolo unde sunt concursuri, sunt şi premii. Publicul trebuie doar să se lase cucerit de umorul şi veselia unei dimineţi alături de Răzvan şi Dani. În final, cel mai mare premiu pentru telespectatorii Antena 1 este buna dispoziţie!

Din 5 iulie, zilele însorite sunt la mare alături de Răzvan şi Dani. Într-o vară fără pereche, Antena 1 îţi face cadou o săptămână de distracţie la Mamaia!

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *