free download 78 travel guides written by experts

Momentul potrivit pentru o cafea este in orice moment

Brands International vă aduce noua cafea Grand Cru NESPRESSO Decaffeinato Intenso

Acum aveţi ocazia să savuraţi o ceaşcă cu cafea perfectă în orice moment al zilei. Nespresso îşi extinde gama sa de cafele Grands Crus decofeinizate cu un nou produs: „Decaffeinato Intenso”.

Deşi este decofeinizată, consistenţa şi subtilitatea aromelor de cafea rămân intacte datorită procesului de decofeinizare prin intermediul apei.

Intens şi consistent, Decaffeinato Intenso oferă accente de cacao precum şi toate caracteristicile unui espresso tare.

Gustul său puternic şi bogat este cel mai bine pus în valoare într-o ceaşcă mică de 40 de mililitri.

Combinaţia de cafea Arabica din America Latină, cu un strop de cafea Robusta, înzestrează această cafea intens prăjită cu toate caracteristicile unui espresso intens.

Notele de cacao şi cereale sunt perfect reprezentate prin Decaffeinato Intenso. Crema şi cafeaua dezvăluie o bogăţie excepţională de arome.

Cafeaua decofeinizată de până acum va deveni Decaffeinato Lungo. Delicat, Decaffeinato Lungo are un corp cremos şi plin care transmite o stare de calm. Crema cafelei se distinge prin culoarea sa asemănătoare alunei.

Un amestec proaspăt, echilibrat, decofeinizat natural, alcătuit din cafelele Arabica de cea mai bună calitate din America de Sud, fortificat cu un strop de cafea Robusta.

Decaffeinato Lungo se savurează cel mai bine într-o ceaşcă mare de 110 de mililitri.

“Ma bucur foarte tare că Brands International lansează Decaffeinato Intenso în România. Este o adevarată plăcere pentru noi să aducem şi în România un brand premium aşa cum este Nespresso. Misiunea noastră este aceea de a oferi momente unice care îmbină plăcerea cu calitatea adevarată: Oricând, oriunde, oricum pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor! Viziunea Brands International şi totodată obiectivul companiei este de a fi văzut ca ceea ce este de fapt: cea mai importantă companie importatoare şi distribuitoare a calităţii. Ne dorim să devenim un nume în distribuţia produselor de lux la nivel naţional”- a declarat Mihaela Scăunaşu, Brand Manager Nespresso.

Cu aceste două cafele Grands Crus decofeinizate, Decaffeinato Lungo şi Decaffeinato Intenso, toţi iubitorii de cafea vor putea savura plăcerile cafelei ori de câte ori îşi doresc!

Nespresso este un brand premium care oferă o selecţie unică de cafele Grands Crus. Cafelele Nespresso au o savoare incomparabilă datorată faptului că fiecare cafea Grand Cru este atent cultivată şi culeasă prin metode tradiţionale. Imediat după ce este prajită, cafeaua Nesspreso este încapsulată ermetic, garantând astfel, pentru foarte mult timp, prospeţimea şi aroma cafelei. În România, Nesspreso oferă soluţii business to business.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *