free download 78 travel guides written by experts

Prin lansarea orarului de vara, Blue Air ataca decisiv pentru 2009

Blue Air, liderul low-cost în România, a lansat începând cu data de 20 noiembrie 2008 noua ofertă pentru cursele din orarul de vară: 29 martie 2009 – 24 octombrie 2009. Astfel, toţi cei interesaţi îşi pot planifica de acum vacanţa de vară în peste 20 de oraşe europene, la cele mai mici preţuri.

Primele destinaţii introduse din Bucureşti sunt Barcelona, Madrid, Larnaca, Lyon, Bruxelles şi Lisabona. Pasagerii din România se pot bucura de un sezon de vacanţă pe plajele din Cipru, în capitala Cataloniei, situată pe coasta mediteraneană sau pot vizita obiectivele turistice din Lyon, Bruxelles, Lisabona şi Madrid beneficiind în acelaşi timp de bilete la preţuri reduse.

“Introducerea orarului de vară vine ca o continuare a ofertelor din orarul de iarnă, care a reprezentat un  real succes pentru compania Blue Air. Pasagerii din România s-au arătat interesaţi de petrecerea vacanţei de iarnă în destinaţiile propuse de noi, şi de aceea vom menţine aceleaşi rute ca în sezonul trecut şi pentru sezonul estival, unele dintre ele cu frecvenţe crescute, la care se vor adăuga şi noi destinaţii. Primele oraşe incluse în ofertă sunt Barcelona, Madrid, Larnaca, Lyon, Bruxelles şi Lisabona, urmând să completăm oferta cu numeroase destinaţii surpriză. Biletele sunt disponibile la preţuri reduse, această ofertă promoţională reprezentând ideea noastră ca tot mai mulţi pasageri să îşi poată permite călătorii din şi spre România”, declară Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

În prezent, Blue Air operează zboruri din Bucureşti către Belgia, Cipru, Italia, Spania, Franţa, Germania, Portugalia şi Marea Britanie: Arad (cursă internă), Londra (cu plecare şi din Bruxelles), Lisabona, Bruxelles (cu plecare şi din Londra), Treviso – Veneţia (cu plecare şi din Arad), Bologna, Torino (cu plecare şi din Bacău), Roma (cu plecare şi din Bacău), Milano, Verona (cu plecare şi din Arad), Madrid (cu plecare şi din Sibiu), Barcelona, Reus, Valencia (cu plecare şi din Arad), Malaga, Berlin, Stuttgart (cu plecare şi din Sibiu), Koln (cu plecare şi din Sibiu), Larnaca, Paris şi Lyon.

Biletele incluse în orarul de vară vor putea fi achiziţionate începând cu 37* euro /segment (taxele sunt incluse). Primele destinaţii incluse în orarul de vară sunt: Lyon (Franţa), Larnaca (Cipru), Barcelona (Spania), Madrid (Spania), Bruxelles (Belgia) şi Lisabona (Portugalia). Oferta este valabilă doar pentru călătoriile din perioada 29 martie 2009  –  24 octombrie 2009, însă biletele pot fi cumpărate începând cu data de 20 noiembrie 2008. În perioada imediat următoare, operatorul aerian va introduce şi restul zborurilor din orarul de vară, acestea fiind, de asemenea, incluse în oferta promoţională Blue Air.

Orarul de zbor este următorul:
Bucureşti – Lyon – Bucureşti: Luni, Miercuri şi Vineri
Bucureşti – Larnaca – Bucureşti: Marti şi Miercuri
Bucureşti – Barcelona – Bucureşti: Luni şi Joi
Bucureşti – Madrid – Bucureşti: Luni, Miercuri, Sâmbătă şi Duminică
Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti: Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică
Bucureşti – Lisabona – Bucureşti: Luni, Miercuri şi Vineri

Biletele pot fi achiziţionate direct de pe site-ul Blue Air (www.blueair.ro), prin Call Center (+40-21-208 86 86) sau de la orice agenţie Blue Air din ţară sau din străinătate.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *