free download 78 travel guides written by experts

Moment super comic la Te pui cu blondele

Vezi ce i-a întrebat Dan Negru pe cei 50 de prichindei!

Miercurea aceasta, în preajma zilei de 8 martie, Dan Negru arbitrează o altfel de confruntare la “Te pui cu blondele”, într-o emisiune specială de Ziua Mamei. Aşa cum se întâmplă în fiecare ediţie, porţile se vor deschide în aşteptarea celor 50 de concurente, însă, de această dată, vor ieşi în pas alert 49 de fetiţe de clasa a IV a pe ritmul vesel al melodiei “O lume minunată”. În curând, cei de acasă o vor cunoaşte şi pe micuţa prinţesă surpremă, tot o fetiţă de clasa a IVa. În luptă cu cele 50 de fetiţe vor intra doi cavaleri de 10 ani, fraţi gemeni.

Încă de la începutul concursului, carismaticul Dan Negru a intrat cu uşurinţă în jocul celor mici, vorbind pe înţelesul lor şi făcându-i să se simtă confortabil în platoul emisiunii. Le-a luat de mână pe cele 50 de prinţese pentru a le ajuta să meargă fiecare la locul ei, le-a aplaudat stând în genunchi, însă, după ce toate lucrurile erau puse la punct, fiecare fetiţă la locul ei, un singur aspect mai trebuia lămurit pentru ca totul să funcţioneze ca la carte. Aşa că, în platoul emisiunii, Dan Negru le-a adresat şi acea întrebare la care, cu siguranţă, adulţii vor râde cu potfă, însă micuţele au reacţionat cu seriozitate maximă, ca în faţa oricărui aspect de importanţă vitală.

“Sunteţi pregătite? Ultima întrebare. Începem emisiunea în două minute. Vrea cineva la pipi?” le-a întrebat Dan Negru şi în scurt timp s-a trezit cu o fetiţă deja agăţată de mâna lui. La a doua încercare, întrebând dacă mai vrea cineva, alte trei mânuţe erau ridicate. După ce au alergat spre Dan Negru, venind din mai multe părţi ale platoului, cele patru fetiţe au fost conduse de prezentator către ieşire, băieţii aşteptându-le apoi politicos pentru a putea începe concursul.

Vor reuşi cei doi băieţi să le facă faţă celor 50 de prinţese? Dar Negru celor 52 de prichindei? Deznodământul, miercuri, de la 20.20.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *