metalshow

Moarte in familie

Charlaine Harris
Editura Leda

Razboiul zanelor s-a incheiat, desi pierderile au fost insemnate (Sookie isi pierde zana care o proteja si care era si insarcinata, lucru ce nu se intampla des). Da, ne aflam din nou in mijlocul intamplarilor din seria Vampirii sudului imaginata de Charlaine Harris. Razboiul lasa sechele adanci si multe in viata lui Sookie Stackhouse se schimba: Amelia, vrajitoarea pe care o gazduise o vreme, pleaca acasa (mai ales ca prietenul ei varcolac murise in razboiul zanelor); vampirul Bill nu o duce nici el deloc bine dupa ce a fost "otravit" cu argint in aceeasi lupta.

Sookie se reface incet-incet si in tot acest timp il are pe Eric Northman aproape. Insa creatorul lui apare si lucrurile se schimba, mai ales ca noul fiu al creatorului este Alexei Romanov. Lui Bill ii e din ce in ce mai rau. Pe terenul lui Sookie se descopera un cadavru. Politistii au suspiciuni in ceea ce o priveste. Si de-a lungul volumului se mai adauga alte elemente acestei intrigi.

Cum se vor sfarsi toate? Si… cine moare? De unde titlul: Moarte in familie?

Citind romanul de fata veti patrunde inca o data in atmosfera speciala creata de Charlaine Harris in toate romanele seriei. Din nou nu veti putea lasa romanul din mana pana nu aflati cum se termina aventurile, actiunea va va captiva.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *