free download 78 travel guides written by experts

Parteneriat in premiera pe piata media internationala: Radio Romania Actualitati si CasaMiaTV,

din Italia

Reprezentantii Radio Romania si CasaMia International din Italia vor semna joi, 15 iulie 2010, ora 12.00, un acord de parteneriat prin care cele doua institutii vor colabora in vederea preluarii integrale a programului Radio Romania Actualitati si a realizarii de produse editoriale cu continut audio-video. Aceste produse vor fi transmise, sub marca Radio Romania, comunitatilor de romani din Italia, in scop informativ, educativ si de divertisment.  
 
Cele doua institutii vor realiza impreuna o serie de produse speciale: “FOCUS Romanii din Italia”, program transmis de doua ori pe saptamana, fluxul constant de stiri “Radio Romania News”, sub forma de crawl, precum si alte produse editoriale destinate copiilor si adolescentilor, scurte documentare despre Romania, initiative culturale si teatrale, toate acestea individualizate prin logoul Radio Romania. Continutul programelor transmise va fi definit si stabilit semestrial, prin acordul ambelor institutii, in concordanta cu strategia editoriala a serviciului CasaMiaTV.
 
Radio Romania Actualitati se afla la primul parteneriat de acest gen, prin care emisia acestui post este preluata integral de catre o institutie internationala de media.
 
CasaMia International a dezvoltat si detine drepturile de proprietate intelectuala asupra unei platforme digitale, numita CasaMiaTV, care emite in zonele cu cea mai mare concentratie de romani din Italia  – Piemonte si Lazio (aprox. 1.200.000 romani).
 
Acordul de parteneriat va fi semnat joi, 15 iulie 2010, la Sala Catinca Ralea a Societatii Romane de Radiodifuziune, de catre doamna Michaela FIGURELLI, Administrator delegat din partea CasaMia International si domnul Andras Istvan DEMETER, presedinte director general al SRR.

Bucuresti, 14.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *