free download 78 travel guides written by experts

Mirela Boureanu Vaida s-ar plictisi pe o insula exotica

Vacanţe luxoase, destinaţii exotice, şedinţe interminabile de shopping, acestea sunt câteva dintre lucrurile care nu fac parte din programul Mirelei Boureanu Vaida, când vine vorba de travel. Deşi călătoriile sunt o mare pasiune a prezentatoarei reality-showului “Mireasă pentru fiul meu”, aceasta îşi alege după criterii stricte destinaţiile de vacanţă.

“Cele mai frumoase vacanţe sunt cele în care am ce vizita şi de aceea aleg doar locuri istorice şi culturale… M-aş plictisi în insule exotice sau alte destinaţii de acest gen”, mărturiseşte frumoasa prezentatoare.

Dragostea Mirelei pentru istorie şi cultură porneşte din copilărie, Mirela Boureanu Vaida petrecându-şi primii ani din viaţă la Târgu Frumos şi la Războieni, într-o zonă încărcată de istorie. Vacanţele pe care le consideră în mod deosebit aproape de sufletul ei, sunt cele în care revine pe meleagurile natale pentru a-şi revedea părinţii.

“Sunt foarte ataşată de părinţii mei şi din păcate îi văd din ce în ce mai rar. După timpul petrecut împreună, când vine din nou momentul despărţirii, ne aruncăm fiecare privirea în altă parte, pentru a nu ne vedea lacrimile! Niciodată nu ştiu să le spun când mă voi întoarce, de aceea am grijă să-i sun în fiecare zi, să-i întreb ce mai fac, iar ei vorbesc cu mine şi îmi povestesc aceleaşi lucruri de care eu nu mă plictisesc niciodată”, declară Mirela Boureanu Vaida.

Bucuresti, 12.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *