free download 78 travel guides written by experts

Urmareste-ti favoritii on-line

Raliul Red Bull Romaniacs 2008 poate fi urmărit acum şi pe Internet. Pe site-ul oficial al competiţiei, www.redbullromaniacs.com, persoanele interesate pot vedea modul în care se desfăşoară etapele zilnice, punctele în care se află concurenţii pe traseu dar şi detalii despre felul în care decurge acţiunea celui mai solicitant raliu de hard-enduro din lume. Jurnalişti specializaţi pe acest gen de competiţii relatează în fiecare zi, în timp real, cele mai importante momente ale cursei şi declaraţii „la cald“ din partea concurenţilor.  

La startul etapei, fiecare concurent primeşte un trasmiţător localizat prin GPS care trimite date despre poziţia sa în acel moment şi detalii legate de numele lui, echipa din care face parte, numărul de concurs şi chiar viteza de deplasare. Toate aceste date sunt actualizate în timp real, utilizatorii de Internet putând urmări modul în care decurge cursa stând în faţa calculatorului. Sistemul permite localizarea pe hartă a tuturor concurenţilor, a celor dintr-o anumită clasă sau doar a unui singur competitor.

Pentru a relata situaţia din teren cât mai aproape de adevăr, doi jurnalişti vor parcurge traseul alături de „romaniaci“. Ei vor transmite cele mai importante declaraţii din partea concurenţilor, vor prezenta cele mai dramatice momente şi modificările apărute în clasamentul competiţiei.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *