free download 78 travel guides written by experts

Mihai Bendeac, cu mainile curate

În cel mai nou episod În puii Mei, Mihai Bendeac îmbracă trench-ul comisarului, din celebrul film care a lansat cea mai cunoscutã serie de actiune din cinematografia romaneascã – seria Comisarului. Ce întorsătură va lua lupta împotriva crimei organizate în viziunea lui Bendeac, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări duminică, de la 20:20, la În puii mei.

Cea mai nouă porţie de comedie În puii mei, difuzată duminică, de la 20:20, la Antena 1, aduce în atenţia telespectatorilor unul dintre cele mai cunoscute filme realizate de Sergiu Nicolaescu, Cu mâinile curate. Filmul care a creat o galerie de personaje antologice ca Miclovan, Semaca sau Lăscărică, va prinde o nouă dimensiune, la Antena 1.

Metodele rigide şi neortodoxe ale comisarilor Roman şi Miclovan vor reveni în atenţia publicului spectator, de data această într-o nouă viziune, marca Bendeac. Dacă vor reuşi sau nu actorii de la În puii mei să rămână cu mâinile curate, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod de excepţie În puii mei.

Bucuresti, 26.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *