free download 78 travel guides written by experts

Mihaela Geoana, Camelia Sucu si Cristiana Copos vin la Romantica

La 9409-Romantica, Ema Pendiuc va vorbi despre cancerul de sân

Timp de trei ediţii, în fiecare sâmbătă, începând cu 19 aprilie, Romantica va difuza ediţii speciale ale emisiunii “9409 Romantica”. Astfel, Ema Pendiuc va promova cele mai reuşite campanii sociale din România care au avut rezultate remarcabile. Cele trei ediţii sunt un cadou oferit de postul de televiziune tuturor telespectatoarelor sale cu ocazia împlinirii primului an de emisie.

Sâmbătă, 19 aprilie, începând cu orele 14.00, Ema Pendiuc va avea alături în platoul Romantica invitaţi deosebiţi. Din partea Fundaţiei Renaşterea, Mihaela Geoană, Cristiana Copos, Camelia Şucu şi Veronica Savaniuc vor vorbi despre cancerul de sân şi despre ajutorul pe care fundaţia lor îl oferă doamnelor. Despre acelaşi subiect vor oferi informaţii şi doamna doctor radiologie şi imagistică medicală, Gabriela Popescu şi doamna Nina Popescu, o pacientă care va vorbi despre această boală dificilă prin prisma propriei experienţe.

“Acum şapte ani când am aflat de la Mihaela (Geoană) că se înfiinţează Fundaţia Renaşterea, datorită structurii mele de medic am înţeles repede nevoia şi utilitatea acestei iniţiative. Implicarea multor oameni care se bucură de succes a contat foarte mult la realizările noastre. “, a afirmat Camelia Şucu, Vicepreşedinte Fundaţiea Renaşterea. Unul dintre obiectivele ediţiei de sâmbătă a emisiunii moderate de Ema Pendiuc la Romantica este de a le convinge pe doamne că este mai important să previi decât să tratezi. Nu doar Ema are această părere. “Primul scop este de a conştientiza, de a convinge femeile de importanţa depistării la timp a cancerului la sân. După ani de campanie le oferim un loc pentru analize, iar femeile cu venituri mici beneficiază de analize gratuite”, a afirmat Mihaela Geoană, Preşedinte Fundaţieia Renaşterea.“Renaşterea aduce viaţă! Aduce viaţă prin faptul că informează femeile că trebuie să prevină boala prin control permanent, periodic. Mesajele Fundaţiei Renaşterea încurajează femeile să prevină, pentru că boala este într-un procent foarte mare vindecabilă”, a spus Veronica Savanciuc, Vicepreşedinte Fundaţia Renaşterea.

Cele trei doamne care au pus bazele Fundaţiei Renaşterea vin la Romantica pentru a oferi ajutor tuturor celor care se luptă cu această boală, cancerul de sân. “Romantica are o denumire predestinată. Mă aştept la ceva de suflet când deschid pe Romantica, de aceea ni s-a părut o idee foarte bună prezenţa noastră aici. “ a declarat Cristiana Copos, Vicepreşedinte Fundaţia Renaşterea. Fiecare femeie, din orice colt al tarii ar fi, este foarte importanta, de aceea trebuie sã se ºtie cã: “Din primăvară Fundaţia Renaşterea a inaugurat o unitate mobilă pentru cancerul de sân şi uterin care merge în zonele rurale. Astfel, Fundaţia vine în întâmpinarea femeilor din mediul rural pentru a le fi la îndemână şi să ne simtă cât mai prietenoşă, cât mai aproape. Această unitate mobilă este o maşină echipată cu tot ce trebuie pentru a le ajuta pe femei. Rezultatele: 608 mamografii şi 502 teste Papanicolau, ne fac să credem că oferim un ajutor real.”, a mai declarat doamna Cristina Copos.

Emisiunea de sâmbătă este o dovadă că Romantica susţine campaniile Fundaţiei Renaşterea şi că se implică şi caută o rezolvare reală pentru problemele telespectatoarelor.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *