free download 78 travel guides written by experts

Cosmin Prelipceanu si Laura Chiriac vor realiza primul jurnal

prezentat dintr-o redactie de stiri – “16-18 Deschide lumea”

Postul Realitatea TV ofera telespectatorilor sai, din data de 21 aprilie, primul jurnal prezentat chiar din mijlocul redactiei de stiri, “16-18 Deschide lumea”, acest format crescand foarte mult viteza de reactie la evenimentele in desfasurare. Programul “16-18 Deschide lumea” va fi prezentat de cuplul Cosmin Prelipceanu si Laura Chiriac si va fi difuzat de luni pana vineri, intre orele 16.00 si 18.00.

Despre formatul noului jurnal, producatorul Adrian Ivanescu spune: “Emisiunea este la ora la care evenimentele inca nu s-au consumat si va supune informatia bruta unei analize fine, va desface si dezbate punct cu punct agenda zilei in ritmul alert al stirilor care se intampla, astfel incat nici un aspect al unui subiect nu va ramane nedescoperit sau neexplicat. Punctele forte sunt viteza de reactie si modul de abordare inovativ, toate acestea fiind posibile in primul rand datorita compatibilitatii dintre Cosmin si Laura si faptului ca acestia vor prezenta chiar din redactia de stiri”.

Laura Chiriac spune ca in aceasta emisiune dispare punerea in scena. “E un format dinamic, alert, flexibil. Dispare punerea in scena. Dispar granitele intre echipa redactionala, cea de productie si prezentatori. Suntem la antipodul jurnalului clasic de televiziune generalista, minutios elaborat pe parcursul intregii zile. E un laborator de informatie la vedere cu actori importanti ai zilei si oameni capabili sa decripteze mesajele lor cu maturitate si profesionalism“, a declarat Laura Chiriac.

Referitor la noua emisiune, Cosmin Prelipceanu spune ca a aparut in urma unei discutii cu Laura Chiriac: “Ideea s-a nascut intr-o discutie cu Laura. Ne doream un jurnal cat mai putin formalizat: intrebare, raspuns, stire, atat. Fara conventii, pentru viteza, pentru a fi primii in acces la informatie si primii in explicatie. Imediat dupa producerea unui eveniment sa putem oferi si explicatia. Cum sa facem asta? Prin eliminarea conventiilor, pe de o parte si prin pozitionarea noastra in centrul nervos al redactiei, pe de alta. O idee care a avut succes si s-a transformat intr-o emisiune de doua ore. Totul
sub ochii telespectatorilor”.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *