free download 78 travel guides written by experts

Noul design al gamei Dell Vostro raspunde solicitarilor companiilor mici

· Pas important în extinderea cu 50% a portofoliului de laptopuri până în 2008
· Laptopuri mai uşoare şi mai subţiri
· Mai multe funcţii de securitate comparativ cu dispozitive similare ale altor producători

Dell a anunţat lansarea gamei de laptop-uri Vostro sub un alt design, special conceput pentru cerinţele companiilor de dimensiuni mici. Noile Vostro 1310 de 13.3” şi Vostro 1510 de 15.4” sunt disponibile începând de astăzi la nivel global la preţul de pornire de 826 USD, respectiv 833 USD. În iunie, compania va lansa, de asemenea, laptopul restilizat Vostro 1710 de 17” . Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.dell.com/newvostro.

„Compania Dell se remarcă prin receptivitatea cu care răspunde prompt cerinţelor utilizatorilor săi, îmbunătăţind produsele şi serviciile sale”, a declarat Aongus Hegarty, vicepreşedinte şi manager general, Dell Small and Medium Business in EMEA. „De exemplu, conform unui studiu despre laptopuri, realizat recent la nivel global, utilizatorii consideră că protecţia datelor şi aplicaţiile software preinstalate pentru securitate sunt de departe cele mai importante funcţii de securitate. De asemenea, utilizatorii au declarat că îşi doresc dispozitive mai subţiri şi mai uşoare la preţuri accesibile, iar noi am ţinut cont de aceste opinii”, a declarat Greffier.

Noile laptopuri Vostro vin în întâmpinarea cerinţelor utilizatorilor prin intermediul unor funcţii precum:
· Designul elegant, cu slot pentru driver optic, mai subţire şi mai uşor decât generaţia anterioară de laptopuri Vostro, fără a face vreun compromis în ceea ce priveşte durata de operare a acumulatorului;
· Monitorul noului Vostro de 13.3” are 94% din suprafaţa de vizualizare a unui model de 14.1, cântărind totodată cu aproape 20% mai puţin;
· Cea mai bună securitate a datelor din această categorie de produse

Laptopurile Vostro oferă mai multe funcţii de securitate comparativ cu dispozitive similare ale altor producători¹. Printre capabilităţile de securitate se numără:
· Cititoare de amprente integrate
· Soluţia de securitate Trusted Platform Module (TPM) 1.2, care împiedică accesul neautorizat la reţea şi furtul de date
· Slot pentru cablu de securitate şi, exclusiv de la Dell, software-ul pentru securitate McAfee Total Protection for Small Business².

Companiile mici utilizează din ce în ce mai mult laptopurile în detrimentul sistemelor desktop. În prezent, jumătate din companiile mici din SUA deţinătoare de sisteme PC dispun de laptopuri şi se preconizează că acest număr va creşte la aproape 57% până în 2012³, odată cu răspândirea similară a laptopurilor pe pieţele din Europa de Vest şi Japonia.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei tendinţe şi pentru a oferi mai multe opţiuni pentru utilizatorii săi, Dell intenţionează să extindă portofoliul de laptopuri cu 50% în acest an, pentru a oferi cea mai largă gamă de produse din istoria companiei.

Resurse suplimentare pentru companiile mici:
Pe lângă investiţiile în portofoliul de laptopuri, Dell extinde gamele de servicii, servere şi soluţii de stocare pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor specifice ale companiilor mici şi mijlocii.

· Noul portofoliu de servicii Dell ProSupport oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza serviciile în funcţie de cunoştinele lor tehnice şi de cerinţele lor de afaceri.
· Noile servere Dell PowerEdge R300 şi T300 oferă performanţe, funcţii de memorie şi durată de operare superioare datorită cărora companiile mici şi mijlocii nu mai sunt nevoite să sacrifice performanţa sau fiabilitatea serverului pentru un preţ mai bun

Datorită soluţiilor accesibile SAN iSCSI, precum PowerVault MD3000i şi Dell EqualLogic PS5000 Series, Dell simplifică stocarea pentru companiile de toate dimensiunile.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *