free download 78 travel guides written by experts

Miercuri, caravana Next Top Model opreste in Bucuresti pentru preselectii

După ce aproape 1 000 de moldovence au vrut să demonstreze că sunt cele mai frumoase din ţară, miercurea aceasta a venit rândul bucureştencelor să vină la întâlnirea cu juratul Next Top Model, Cătălin Botezatu. Provocarea va fi mare, vor exista ca în orice competiţie, câştigători şi învinşi, însă, cel mai important este curajul de a profita de o şansă unică! Aşadar, miercuri, tinerele cu măsuri de model, ambiţie şi determinare sunt aşteptate de la ora 15:00, în Club Bamboo din Bucureşti la castingul Next Top Model!

Faptul că frumuseţea româncelor este recunoscută peste tot în lume, nu mai este un secret pentru nimeni. Anul acesta însă, româncele au nu numai şansa de a dovedi din nou acest lucru, ci pot pune premisele unei cariere de succes în modelling. Caravana Next Top Model a pornit deja prin ţară pentru a descoperi tinerele care pot deveni modele de top, oferindu-le posibilitatea de a dovedi că locul lor este în lumina reflectoarelor.

După o oprire de succes la Iaşi, unde au venit aproape 1 000 de aspirante la marele titlu Next Top Model, mâine, caravana Next Top Model va fi în Bucureşti. Selecţia va fi riguroasă, juraţii ştiind exact ceea ce caută şi făcând cele mai bune alegeri. Miercuri, de la ora 15:00, candidatele la Next Top Model sunt aşteptate la casting în Club Bamboo din Bucureşti.

După preselecţia din Bucureşti, castingul Next Top Model va continua în alte trei mari oraşe, Craiova (08.06), Timişoara (10.06) şi Cluj-Napoca (11.06). Pentru sezonul trei al emisiunii, caravana Next Top Model a ajuns pentru prima dată şi în Republica Moldova, oferind frumoaselor tinere de peste Prut şansa de a se face remarcate.

Mai multe detalii puteţi afla accesând www.nextopmodel.a1.ro sau pagina oficială de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/nexttopmodel.catalinbotezatu.

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *