free download 78 travel guides written by experts

Messi, ce-ai avut cu Negru?

Prezentatorul s-a trezit cu o minge în cap la meciul Barcelona-Chelsea!

Dan Negru a trăit intens confruntarea de ieri de pe Camp Nou! Aflat în Barcelona pentru o filmare, carismaticul prezentator a ajuns nu numai să vadă meciul live, ci a avut parte şi de o surpriză de proporţii în timpul partidei Barcelona-Chelsea. În urma unui şut deviat al legendarului Messi, mingea l-a nimerit chiar pe simpaticul prezentator de la Antena 1. Negru nu se va întoarce însă acasă doar cu amintirea acestei păţanii de pe stadion, ci şi cu o altă experienţă, de această dată deloc dureroasă. În Barcelona, Dan Negru a avut ocazia de a-l întâlni faţă în faţă pe Laurent Blanc, celebrul antrenor al echipei naţionale de fotbal a Franţei.

Astăzi, de la 20.20, telespectatorii se vor reîntâlni cu Dan Negru într-o ediţie aniversară “Te pui cu blondele”. Invitatul serii, Mitică Dragomir, va fi întâmpinat într-o atmosferă de sărbătoare cu baloane, confetti, tort şi artificii, însă imediat ce confruntarea va lua startul şi provocările vor începe să curgă. Curioase ca de obicei, frumoasele blonde îl vor asalta pe Mitică Dragomir cu fel de fel de întrebări îndrăzneţe. Cum va face faţă, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, în cea de-a 150-a ediţie “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *