free download 78 travel guides written by experts

Mercedes-Benz celebreaza print-ul si inovatia la AdPrint 2009

·    Mercedes-Benz – “official car” în cadrul AdPrint 2009, singurul festival european de publicitate care premiază echipele de creaţie

·    Flota de maşini este destinată transportului invitaţilor şi juriului format din renumiţi creativi din cele mai importante agenţii de creaţie din Europa

Poiana Braşov – Mercedes-Benz România oferă o flotă de autovehicule care vor asigura transportul invitaţilor şi juriului în cadrul festivalului european de publicitate AdPrint, desfăşurat în perioada 12 – 15 februarie 2009 la Poiana Braşov. Modele precum Mercedes-Benz GLK, ML şi Viano vor reprezenta maşinile oficiale ale ediţiei aniversare AdPrint 2009, un festival care adună, an de an, reprezentanţi de succes ai publicităţii mondiale în calitate de participanţi, vorbitori sau membri ai juriului.

Asocierea dintre Mercedes-Benz şi AdPrint continuă şi în acest an, când evenimentul a ajuns la cea de a zecea ediţie a sa, care aduce multe transformări la nivelul competiţei, pentru a premia creativitatea în toate formele pe care le poate avea în print.

Fiind considerată una dintre cele mai cunoscute şi apreciate mărci în industria mondială de advertising, Mercedes-Benz continuă să susţină creativitatea şi inovaţia în unul dintrece cele mai cunoscute medii de promovare: print-ul.

Iniţiat în 1998 precum un proiect local pentru industria de publicitate românească, AdPrint a devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de profil din Europa. Anul acesta, weekend-ul AdPrint din 13 – 15 februarie se va muta din Braşov la Poiana Braşov. Astfel, seminariile susţinute de Sue Anderson (Creative Director, Wieden + Kennedy Amsterdam), Jan Leube (Chief Creative Officer, BBDO Berlin), Patrick Collister (Founder, Creative Matters) şi Mauricio Alarcon (Executive Creative Director, S,C,P,F,… Barcelona), expoziţia cu toate lucrările din competiţie, festivitatea de premiere şi petrecerile AdPrint se vor desfăşura în Poiana Braşov.

Informaţii despre festivalul AdPrint şi detalii privind programul evenimentului, pot fi găsite la adresa: www.adprint.ro.

Mai multe informaţii privind Mercedes-Benz sunt disponibile pe internet la adresele: www.media.mercedes-benz.ro,  www.media.daimler.com.

Bucuresti, 11.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *