Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lacate de dragoste si Indragostitii la Teatrul Masca pe 14 februarie

De Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, de la ora 20:00, Teatrul Masca va invita alaturi de persoana iubita sa savurati atmosfera plina de picanterii a iubirii in stil venetian vizionand spectacolul Indragostitii, de Michele Modesto Casarin. Perechile vor primi doua bilete la pretul unuia si isi vor putea reinnoi simbolic juramintele de iubire. De doi ani de zile cuplurile de indragostiti incatuseaza pe gardul din fata teatrului lacate si arunca apoi cheile intr-un loc numai de ei stiut, ca simbol al legamantului ce ii uneste.

“Lacatele de dragoste sunt deja o traditie la Teatrul Masca, gardul teatrului fiind loc de pelerinaj pentru zeci de indragostiti. Pentru ca noi credem in iubire, pentru ca orice iubire are povestea si identitatea ei, pentru ca de-a lungul timpului am promovat cuplul si familia ca o valoare de baza a societatii, va invitam sambata alaturi de persoana iubita sa ne lasati spre pastrare o fila din minunata carte care reprezinta iubirea voastra”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Spectacolul Indragostitii ce se va juca incepand cu ora 20.00 va aduce in atentia publicului incurcaturi amoroase, situatii surpriza si dezlegari neasteptate pline de umor, intr-o veritabila commedia dell’Arte.

Piesa este montata in cel mai pur stil italienesc si cele opt personaje ne vor spune o poveste plina de neprevazut cu un final fericit ce demonstreaza o data in plus ca dragostea este cel mai frumos, dar si cel mai complicat lucru care ni se poate intampla.

O piesa desprinsa dintr-o realitate plina de pasiuni mistuitoare ce dau nastere unei dureri crude care sfasie inima, pentru ca in final o iubire adevarata sa invie visul zilelor fericite.

Un spectacol recomandat de: VreauCredit.ro

Cu sprijinul : Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex

Parteneri media: Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, IDieta, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Prichindelul Meu.ro

Bucuresti, 11.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *