free download 78 travel guides written by experts

Memoriile USB Clip-it personalizate cu sigla companiei

Memoria USB câștigătoare de premii, Verbatim Clip-it a devenit Personală

Verbatim lansează o unealtă online pentru memoria USB Store ‘n’ Go Clip-it ce permite personalizarea ușoară cu sigla companiei sau cu un mesaj. Micuța memorie combină 2 sau 4 GB de stocare digitală cu funcționalitatea unei agrafe, construind astfel o soluție practică pentru afacerile zilnice și marketing inteligent. Software-ul poate fi accesat la //www.verbatim-europe.com/clipit.

· O soluție de personalizare perfectă pentru scopuri promoționale și prezentări de companie sau documente ce sunt împărțite potențialilor clienți sau parteneri
· Clip-it USB Drive este câștigător al premiilor de design Red Dot 2010
· Disponibil într-o gamă de culori aprinse – verde, galben, roz, albastru, portocaliu precum și negru și alb
· Comanda minimă se face pentru 100 de bucăți


Aplicația de personalizare online din cadrul sitului Verbatim propune câțiva pași simplii și rapizi. Mai întâi trebuie să alegi culoarea dorită ( verde, galben, roz, albastru, portocaliu, alb sau negru ). Apoi adaugi sigla sau textul. Acesta va fi printat într-o singură culoare dar există opțiunea de a printa multicolour la cerere. Apoi se alege capacitatea de stocare ( 2GB sau 4GB ) și numărul de bucăți (minim 100). În cele din urmă detaliile de plată și livrare. După înregistrarea comenzii, un distribuitor Verbatim local se va ocupa de toate acestea.

Bucuresti, 01.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *