free download 78 travel guides written by experts

Melania si Corina isi iau ramas bun de la burlac

Doar 4 concurente au mai rămas acum în competiţia pentru inima burlacului Cătălin Botezatu. Este vorba de Violeta Babliuc, Roxana Robotin, Roxana Codreanu şi Mihaela Stanciu. După eliminările de la palatul Ştirbey, Melania şi Corina şi-au luat adio de la visul frumos al unui viitor cu designerul român.

Despărţirea a fost grea pentru cele două concurente şi aşa cum era de aşteptat emoţiile au fost copleşitoare. Romantica Melania, cea care visa la o poveste de dragoste ca-n basme, a cedat sub presiunea momentului izbucnind în lacrimi. Credea că şansele sale au crescut după întâlnirea privată între nuferii din Delta Dunării. Pe de altă parte, Corina, cealaltă concurentă eliminată şi-a arătat revolta. Abia reintrată în concurs, Corina nu a reuşit să înţeleagă de ce i s-au dat false speranţe odată cu acceptarea ei din nou printre preferatele burlacului.

Durerea concurentelor a fost mare însă regulile jocului, cunoscute de fete foarte bine, trebuie respectate. Alături de Bote va rămâne în final o singură femeie, cea care corespunde cel mai bine gusturilor sale. În următoarele ediţii ale showului, telespectatorii vor putea trăi adevărata competiţie între cele mai puternice şi extravagante femei rămase la “Burlacul”. Emisiunea “Burlacul” este difuzată de postul Antena 1 în fiecare joi de la ora 20.30.

Bucuresti, 20.08.2010

{mosloadposition user9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *