free download 78 travel guides written by experts

Ultimul weekend la Via Sport

Bulevardul Kiseleff se inchide intre Piata Victoriei si Ion Mincu pentru un ultim weekend dedicat activitatilor sportive. 20 – 22 august este cel de-al saselea weekend consecutiv in care bucurestenii au posibilitatea de a face miscare in aer liber intr-o zona centrala a capitalei.

Incepand de astazi, la orele 22.00 pana duminica la orele 14.00, pe Via Sport participantii vor avea acces liber la baschet, tenis de masa, badminton, tenis de picior, fusbal si se vor bucura de zona pietonala extinsa. Pentru cei care prefera plimbarile cu bicicleta, Cicloteque ofera biciclete gratuit pe intreaga perioada a evenimentului.

Cei peste 50.000 de iubitori ai sportului care au participat la Via Sport in ultimele cinci weekend-uri, au transformat Kiseleff-ul in cea mai mare arena de sport in aer liber din capitala.

La finalul proiectului Primaria Municipiului Bucuresti va dona intregul echipament logistic unor scoli din capitala.

Initiat si implementat de agentia Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Via Sport isi propune ca in perioada 16 iulie – 22 august sa devina o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu parasesc capitala la sfarsit de saptamana.

Bucuresti, 20.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *