free download 78 travel guides written by experts

Mega Fashion Show la Sun Plaza

Sun Plaza, centrul comercial dominant din sudul capitalei, da startul senzatiilor de toamna!

Sambata, 24 septembrie, incepand cu ora 12,00, vino si admira noile colectii din Sun Plaza intr-o prezentare de moda spectaculoasa ale celor mai prestigioase branduri prezente in centrul comercial!

Pe langa tinutele in acord cu tendintele internationale, te mai asteptam cu multe alte suprize: reprezentatii de senzatie ale trupei de balet aerian Xtreme, concert incendiar Andreea Banica si Celia – care vor incinge atmosfera de toamna cu muzica lor dar si decoruri inedite.

In perioada 24 septembrie – 31 octombrie vino si descopera colectiile de toamna-iarna din magazinele Sun Plaza Shopping Center, pentru ca si in sezonul rece imaginea ta sa fie la superlativ. Avem pregatite pentru fiecare sfarsit de saptamana o serie de show-uri speciale, care vor prezenta ultimele trenduri in materie de fashion, make-up si hairstyle, atat pentru cei mari, cat si pentru pitici.

Pentru mai multe informatii, orarul si programul complet al evenimentelor vizitati pagina de internet www.sunplaza.ro si urmariti-ne in fiecare saptamana pe Facebook pe adresa www.facebook.com/sun.plaza.shopping.center.

Sun Plaza Shopping Center este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj, mobilier si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafate medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.

Bucuresti, 20.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *