free download 78 travel guides written by experts

S-a format primul cuplu in cadrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”

Ieri seară, cel mai îndrăgit reality-show matrimonial, “Mireasă pentru fiul meu” a oferit telespectatorilor Antena 1 numeroase surprize, în cadrul ediţiei difuzate începând cu ora 20.20. Una dintre acestea a fost legată de formarea primului cuplu al emisiunii, Alexandra şi Victor, doi tineri pentru care dragostea la prima vedere nu este un simplu mit.

Alexandra locuieşte în Popeşti-Leordeni, este absolventă a unei facultăţi de jurnalism şi a lucrat ca redactor online. La doar 22 de ani, Alexandra a intrat în competiţie cu gândul că aici îşi va găsi alesul inimii. Se descrie drept o persoană ordonată, prietenoasă, sociabilă, încăpăţânată, încrezătoare în propriile forţe şi uneori egoistă. Pe plan sentimental, a avut suficiente dezamăgiri care să o facă să se simtă la un moment dat singura vinovată de propria nefericire. Când vine vorba de căsnicie, Alexandra afirmă că va fi o soţie devotată partenerului ei de viaţă, care va şti să aibă grijă de căminul familiei. Pentru a-i câştiga inima soţului, ea i-ar face numeroase surprize, de la mici atenţii culinare, la petreceri şi cine romantice. Viitorul său partener trebuie să fie înţelegător, sociabil, modest, cu simţul umorului şi cinstit. Aspectul fizic contează mai puţin pentru Alexandra, important fiind ca partenerul ei să nu fie dezordonat, absurd şi sa nu întreacă anumite limite.

Victor este din Eforie Sud. Studiază dreptul, îi place să joace tenis, să danseze şi să şofeze. Spune că îndeplineşte toate criteriile pe care ar trebui să le aibă un soţ ideal. Este frumos, deştept, bogat şi devreme acasă. Este în stare să facă lucruri nebuneşti pentru a ajunge la inima persoanei iubite. Îşi aminteşte că ultima oară i-a cântat fostei iubite o serenadă. Soţia ideală trebuie să fie blondă, înaltă, sensibilă, înţelegătoare, inteligentă şi cuminte.

Tot în cadrul ediţiei difuzate ieri seară de Antena 1, telespectatorii au descoperit şi cum a decurs întâlnirea dintre alţi doi concurenţi, Andreea, fata desemnată “Mireasa Săptămânii” şi Dragoş. Deşi s-au caracterizat reciproc în termeni laudativi, cei doi au decis să mai cunoască şi alţi participanţi din cadrul reality-showului înainte de a se implica într-o relaţie. Concluziile formate în urma acestei întâlniri au stârnit însă şi momente tensionate în casa “Mireasă pentru fiul meu”. Discuţiile despre noul cuplu, dar şi despre situaţiile conflictuale dintre concurenţi vor continua şi săptămâna aceasta, de la 10.50 şi de la ora 14.00, urmând ca vineri, telespectatorii să revadă concurenţii lor preferaţi şi în cadrul ediţiei de gală, difuzată de la ora 20.20.

Bucuresti, 20.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *