free download 78 travel guides written by experts

MedLife continuă programul de extindere la nivel national și inaugurează prima hyperclinică în Ploiești

Clinica va include o divizie specială de “second opinion” – MedLife Expert – care va reuni medici cu expertiză națională și internațională

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță deschiderea primei clinici din Ploiești.

Hyperclinica MedLife Ploiești pune la dispoziția ploieștenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș.


Noua unitate este rezultatul unei investiții de peste 700.000 de euro și oferă pacienților investigații și tratamente pentru 22 de specialități medicale, printre care pediatrie, ORL, gastrointerologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generală sau neurochirurgie. Hyperclinica MedLife Ploiești se întinde pe o suprafață de 700 de metri pătrați, este dispusă pe două nivele și cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice. Echipa medicală este formată din peste 50 de medici și personal de suport.

“Inaugurarea primei hyperclinici din Ploiești, cea de-a 17-a Hyperclinică din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regională și ne bucurăm că putem oferi locuitorilor municipiului Ploiești și zecilor de mii de clienți din companii o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de pachete de prevenție personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde. Vom continua să ne consolidăm poziția  la nivel național atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip green field. În acest sens vom suplimenta bugetul de investiții cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractării unui nou credit bancar, astfel încât valoare totală a bugetului de investiții se va ridica la 76 milioane euro”, a declarat Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație MedLife.

În premieră pentru sistemul medical MedLife, unitatea din Ploiești va include o divizie specială de “second opinion” – MedLife Expert, unde mai mulți medici cu experiență națională și internațională din cadrul MedLife, vor veni săptămânal în hyperclinica din Ploiești pentru evaluarea cazurilor medicale complexe.

Hyperclinica MedLife Ploiești este situată în centrul orașului pe Bulevardul Republicii, nr. 17 – 25, în cadrul Centrului Comercial Winmarkt, și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 21:00 și sâmbăta, în intervalul 08:00 – 14:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 021 9646.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 17 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov și Cluj. Compania a estimat pentru acest an o cifră de afaceri cumulată în valoare 120 milioane de euro, creștere organică, existând premize ca până la finalul anului, cifra de afaceri să crească până la 130 – 150 milioane de euro, aceste din urmă cifre fiind condiționate de procesul de finalizare al tranzacțiilor aflate în curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *