free download 78 travel guides written by experts

MedLife in parteneriat cu Colegiul Psihologilor din Romania vor oferi asistenta de specialitate

gratuita victimelor accidentului din Muntenegru

Începând de astăzi, MedLife în parteneriat cu Colegiul Psihologilor din România lansează un program gratuit de consiliere al victimelor care au suferit în accidentul din Muntenegru.

Programul vizează 2 etape: asistența psihologică de specialitate a pacienților răniți pe durata internării, la sediul celor patru spitale unde aceștia au fost transportați: Spitalul de Urgență Floreasca, Spitalul Universitar București, Spitalul Bagdasar-Arseni şi Spitalul Elias din Capitală, precum și consilierea psihologica gratuită a membrilor familiilor în cabinetele de specialitate.

Echipa de specialitate a acestui program este formată din psihologi și psihiatri specializați în consiliere psihologică și psihoterapie, iar programul se va derula pe toată perioada verii, fiind oferite 8 ședințe gratuite fiecărui solicitant.

Mai multe detalii puteți obține de la Centrul de coordonare al echipelor de asistență psihologică (Colegiul Psihologilor din România): Tel. 0733.07.34.54 sau 0733.07.34.77.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.

Bucuresti, 26.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *