metalshow

Media Galaxy te cheama

sa testezi in premiera Grand Theft Auto 5 pentru PlayStation 4 si Xbox One

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, lansează luni, 17 noiembrie, in cadrul magazinul Media Galaxy Mall Vitan , începând cu ora 23:00 ,cel mai tare astepta joc al anului 2015, Grand Theft Auto 5.

Grand Theft Auto 5 este un joc video de tipul open world action-adventure realizat de Rockstar North și publicat de Rockstar Games pe consolele Xbox 360 și PlayStation 3, a cărui lansare a avut loc pe 17 Septembrie 2013. Acțiunea se desfășoară în orașul fictiv Los Santos (parodie a orașului Los Angeles) și în zonele înconjurătoare specifice sudului statului San Andreas (parodie a statului California).

Grand Theft Auto 5 pentru noile platforme PlayStation 4 si Xbox One va include “un update major la partea vizuală și tehnică”, distanța de vizibilitate a fost crescută, au fost introduse arme noi, vehicule și activități precum fotografierea lumii sălbatice, trafic mai intens, natură mai “arătoasă”, efecte de vreme si “damage” mai accentuat, iar 100 de melodii noi vor fi incluse la posturile de radio. Si modul multiplayer vine cu o schimbare , va suporta până la 30 de jucători pe PS4 și Xbox One, iar toate DLC-urile lansate pentru versiunile de PS3 și Xbox 360 vor fi integrate în noua ediție. De asemea Profilurile din versiunile vechi vor putea fi importate în versiunile noi, iar jucătorii vor fi răsplătiți cu conținut bonus. Insa cireasa de pe tort este modul first person (pentru personajele jucabile, pentru vehicule în care se va putea vedea interiorul acestora; elemente precum ceasurile de viteză, turometre, luminile de bord și multe altele), care va fi introdus doar pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.

Media Galaxy® organizează pentru toți pasionații de Grand Theft Auto, luni 17 noiembrie 2014, la ora 23:00 ,un super eveniment de midnight sales in cadrul magazinului Media Galaxy Mall Vitan . Vino si fii printre primii care joaca Grand Theft Auto 5 next gen.

Grand Theft Auto 5 va fi disponibil spre vânzare, începand cu data de 18 noiembrie 2014 în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe //www.mediagalaxy.ro.

Grand Theft Auto 5

Opțiune de joc: Single-player, Multiplayer
Gen: Open world ,Third-person shooter, Action-Adventure ,si modul First person pentru platformele PS4,Xbox One, PC Modul First person
Platformă: PS4 ,Xbox One ( disponibil din 18 Noiembrie), PC( disponibil din Ianuarie 2015),PS3 ,Xbox 360 ( disponibil din 17 Septembrie 2013)
Recomandare vârstă: 18
Data lansării: 18/11/2014

Bucuresti, 14.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *