metalshow

PR Forward, editia a cincea – intre on si offline

PRIME România aduce online-ul în offline și pune convenționalul lângă neconvențional la evenimentul de lansare a celei de-a cincea ediții PR Forward! Lansarea va avea loc marți, 18 noiembrie, în Studio Hermes.

Pentru tinerii pasionați de domeniul vast al Relațiilor Publice, care vor să rămână în pas cu trendul și să nu rateze niciun eveniment sau insight important, PRIME România lansează un nou număr al revistei online PR Forward! Așa cum v-am obișnuit, am adunat cei mai buni specialiști din domeniu și am analizat campaniile de impact ale momentului, pentru a contura o imagine cât mai bună a Comunicării din România.

Dar ediția a cincea a revistei noastre nu se oprește aici! În acest număr, împărțim PR-ul în două tabere, convențional și neconvențional, și provocăm studenții care ne-au citit până acum în online la un eveniment cu tente de ieri și de mâine.

Cum?

De această dată, dăm întâlnire modelelor de succes din PR, în același loc, la aceeași oră, pentru a sărbători lansarea noului număr al revistei PR FWD.

I-am făcut PR Potraitul Hortensiei Năstase, Managing Partner la Golin România, am îmbrăcat sfaturi de Fashion PR de la Noemi Meilman, blogger la Plăcerile lui Noe și profesoară Naked PR, am făcut First Stepul în Relațiile Publice cu Mihaela Zaharia, Corporate Communications Manager și PR Specialist la Geometry Global, am făcut cunoștință cu ATELIER ȘAPTE la It’s Brand New cu ajutorul Claudiei Agafiței și ne-am plimbat în culisele… PR-ului cultural cu Alexandru Pop, Consilier în Proiecte Culturale și Cristina Lixandru, Consilier în Relații Publice la creart.

Vom dezbate împreună cu aceștia convenționalul și neconvenționalul în PR, vom detalia răspunsurile interviurilor și vă vom satisface și vouă orice curiozitate legată de domeniu, iar cu ajutorul celor de la Books Express, vă vom răsplăti și pe cei mai entuziaști dintre voi cu câte un exemplar al cărții „Tot ce ar trebui să știi despre PR”, a lui Anthony Davis.

Mai mult, băieții de la Exrude Desing ne vor demonstra că tentele de convențional și neconvențional se pot îmbina armonios, prin premiile pe care le-au pregătit pentru speakerii evenimentului și pentru câștigătoarea concursului #scrieșitu.

Unde și când?

Unde altundeva decât într-un loc fancy-cool din Centrul Vechi? PRIME vă dă întâlnire marți, ora 16.00, în Studio Hermes, locul în care ne vom distra și vom asimila într-un mediu relaxant și propice unui astfel de eveniment.

Cum fac să particip?

Trimite-ne un mail cu numele și numărul tău de telefon, până pe data de 17 noiembrie, ora 20.00, la adresa pr@primeromania.ro.

Pentru mai multe detalii despre revistă, click aici.

Bucuresti, 14.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *