Baby Boom Show Virtual

Media Galaxy lanseaza in premiera Far Cry 4

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, lansează marti, 18 noiembrie 2014, începând cu ora 18:00, noul Far Cry 4, cel mai recent titlu al seriei de shootere open-world de la Ubisoft.

Far Cry 4 a fost dezvolat de studioul Ubisoft Montreal, iar acţiunea din joc are loc în Kyrat, o regiune fictivă, sălbatică şi foarte periculoasă a munţilor Himalaya, unde jucătorii au ocazia să lupte împotriva regimului tiranului Pagan Min, autoproclamat rege. În ceea ce priveşte multiplayer-ul, Far Cry 4 oferă și posibilitatea de a fi abordat în mod cooperativ, alături de un prieten, precum Battles of Kyrat (trei moduri de joc PvP).

Descoperă cea mai variată lume Far Cry creată până acum. De la pădurile ancestrale și până la vârfurile înzăpezite ale munților Himalaya, tot mediul de joc din Far Cry 4 se află în continuă mișcare, fiind extrem de periculos. De la leoparzi, rinoceri și până la vulturi negri, Kyrat este o veritabilă casa a sălbăticiei: niciodată nu știi cine e vânătorul și cine e cel vânat. Mediul de joc vast poate fi explorat din înălțimile cerului cu ajutorul gyrocopterului sau a noului costum special de zbor. Nu în ultimul rând, se pot crea și distribui propriile hărți folosind cel mai puternic și intuitiv editor oferit până acum de franciza Far Cry. Creațiile tale vor primi atenția pe care o merită mulțumită interfeței îmbunătățite și a abilității de a publica și distribui hărțile în comunitate.

Cu ocazia lansării oficiale Far Cry 4, Media Galaxy® invită toți viitorii aventurieri din Kyrat marți, 18 noiembrie 2014, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea. În cadrul evenimentului vor fi puse la bătaie sute de premii: o consolă PlayStation 4, jocuri Far Cry 4 pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 și PC, precum și materiale oficiale Far Cry 4 (tricouri, veste etc.).

Far Cry 4 va fi disponibil spre vânzare, în versiuni Limited Edition și Kyrat Edition (ediția de colecție), începand cu data de 18 noiembrie 2014, în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe //www.mediagalaxy.ro.

Far Cry 4
Opțiune de joc: Single-player, Multiplayer
Gen: First-person shooter, action-adventure
Platformă: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360
Recomandare vârstă: 18
Data lansării: 18/11/2014

Bucuresti, 16.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *