metalshow

PARTY DeVOTAT – O Campanie Pro Vot pentru tinerii din Bucuresti

Mai multe cluburi din capitala si-au schimbat stampilele de la intrarea in club cu stampila „VOTAT”

McCann Bucuresti si revista de evenimente Sapte Seri au lansat sambata seara campania „PARTY DeVOTAT”, o campanie menita sa-i motiveze pe mii de tinerii bucuresteni sa mearga la vot, chiar si dupa o noapte petrecuta in club.

Desi vorbim de viitorul lor, numarul tinerilor cu drept de vot care se prezinta la urne este mic si in scadere. Motivele sunt multiple, insa McCann Bucuresti si revista de evenimente Sapte Seri au demarat sambata seara o campanie care are ca obiectiv eliminarea macar a unuia dintre motivele de neprezentare la vot a tinerilor: sambata seara tinerii ies in oras, stau pana tarziu si, in aceste conditii, e mai greu sa te mobilizezi pentru vot duminica.

SOLUTIA: Campania “PARTY DeVOTAT” – la indemnul organizatorilor, mai multe cluburi din Bucuresti si-au schimbat clasicele stampile de la intrarea in club, cu stampile cu mesajul “VOTAT”.

OBIECTIVUL: chiar daca au petrecut o noapte lunga in club, stampila de pe mana le va aduce aminte de responsabilitatea de a vota, imediat ce se trezesc si pe tot parcursul zilei.

Printre cluburile care au participat la campanie se numara: Club Control, E3 by Entourage, Expirat, Halele Carol sau Colectiv, cluburi unde in fiecare sambata vin peste 3.000 de tineri.

“Tinerii reprezinta una dintre categoriile care voteaza cel mai putin. E un lucru stiut si noi am identificat si unul dintre motive: sambata este seara de iesit in oras iar a doua zi dupa petrecere unor tineri le este mai greu sa se mobilizeze si sa ajunga la urne. Pentru ca ne dorim ca toti tinerii cu drept de vot sa ajunga la sectiile de votare si sa voteze, am cautat si am gasit o solutie pentru a le aminti de acest lucru duminica, in ziua votarii. Stampila “VOTAT”, pe care cluburile partenere le-au pus-o pe mana, va fi cel mai bun “reminder” in acest sens, pentru ca aceasta le va ramane pe mana toata ziua de duminica. Credem ca distractia poate merge mana in mana cu votul, cu o atitudine responsabila si vrem ca tinerii sa demonstreze acest lucru, sa demonstreze ca nu doar la sate se voteaza masiv, ci si ei pot sa fie responsabili, prezentandu-se azi la vot”, a declarat Alexandru Vasile, Copywriter McCann Bucuresti.

Bucuresti, 16.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *