free download 78 travel guides written by experts

Media Galaxy lanseaza in premiera Call of Duty: Advanced Warfare, cel mai exploziv shooter al anului

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunță lansarea Call of Duty: Advanced Warfare, cel mai exploziv shooter al anului, prezent pe platformele Xbox, PlayStation și PC.

Realizat de Sledgehammer Games pentru consolele next-gen şi PC, Call of Duty: Advanced Warfare reprezintă o viziune nouă asupra francizei de mare succes, inspirată din evenimente ce pot avea loc într-un viitor apropiat, în care tehnologia şi tactica au evoluat şi au intrat într-o nouă eră a conflictelor militare.

Acțiunea are loc în anul 2054. Atlas Corporation, o corporaţie militară privată (PMC), apare la orizont, având puterea de a salva omenirea ce se chinuie să îşi revină după o serie de atacuri globale. Gamerii intră în rândurile unei unităţi militare specializate şi antrenate să restabilească ordinea, cu abilităţi noi date de exoscheletul de ultimă generaţie şi cu un arsenal nou de arme, vehicule şi echipamente hi-tech.

Exoscheletul reprezintă elementul de noutate, inclusiv în componenta multiplayer din Call of Duty: Advanced Warfare, nu mai putin de 12 moduri de joc fiind incluse în versiunea ce va ajunge în mâinile gamerilor. Printre ele se numără atât clasicele Team Deathmatch, Domination, Search and Destroy, Capture the Flag sau Hardpoint, dar şi noi moduri precum Uplink sau Momentum.

Cu ocazia lansării, Nexus Gamers Pub si Media Galaxy® organizează un pre-launch party pentru toți fanii seriei Call of Duty, duminică 2 noiembrie 2014, la ora 17:00. În cadrul evenimentului veți putea vedea și juca în premieră pentru România Call of Duty: Advanced Warfare, puteți câștiga jocuri Call of Duty pentru PC, Xbox 360 și PS3 și, nu în ultimul rând, veți avea ocazia să vă întâlniți cu invitații speciali și fanii prezenți la datorie.

Luni, 3 noiembrie 2014, la ora 18:00, Media Galaxy® invită toți fanii seriei Call of Duty în magazinul Media Galaxy Orhideea, pentru evenimentul de lansare al jocului Call of Duty: Advanced Warfare, unde participanții vor avea ocazia de a câștiga premii extrem de atractive:

Consola Xbox One + Call of Duty: Advanced Warfare
Controller wireless Xbox One/PC + Call of Duty: Advanced Warfare
Jocuri Call of Duty: Advanced Warfare
Jocul Call of Duty: Advanced Warfare va fi disponibil spre vânzare începand cu data de 3 octombrie 2014 în versiunea Day Zero edition și, începând cu data de 4 octombrie 2014, în versiunea standard, în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe //www.mediagalaxy.ro.

Call of Duty: Advanced Warfare
Opțiune de joc: Single-player ,Multiplayer
Gen: First-person shooter
Platforma: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PC
Recomandare vârstă: 18
Data lansării: 03/10/2014 ediție Day Zero și 04/10/2014 ediție standard

Trailer gameplay – https://www.youtube.com/watch?v=ExRN9Y0LJzk.

Bucuresti, 29.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *