free download 78 travel guides written by experts

Marturisirile Tarei Anderson, una dintre fetele Baywatch, la Romantica

Tara si Pamela Anderson au fost prietene bune pe platourile de filmare

În prima zi de difuzare a serialului “Baywatch-Salvamarii”, luni, 9 iunie, în studioul matinalului Romantica a fost prezentă Tara Anderson, una dintre frumoasele fete din serial. Tara a venit însoţită de prietena ei, Tana Budi alături de care are o afacere în România.

Tara a apărut în “Baywatch” când avea vârsta de 18 ani. Frumoasa actriţă a mărturisit la postul de televiziune că pe platoruile de filmare s-a îndrăgostit pentru prima oară, dar a refuzat să spună de cine. Ajunsă la maturitate, bomba sexy a declarat că s-a maturizat şi că dacă ar avea şansa de a alege din nou, ar decide să nu mai joace în acest serial. De altfel, ea nici nu a păstrat legătura cu colegii din serial. Totuşi, pe platourile de filmare, a avut o legătură  deosebită de prietenie cu  Pamela Andreson: “Pamela este o persoană deosebită. Pe platoruile de filmare mi-a fost ca o mamă”, a declarat Tara Anderson la “Ca-n cană”.

În platoul Romantica, Tara Anderson a venit alături de prietena ei Tana Budi pe care a cunoscut-o în urmă cu opt ani.  Cele două doamne au hotărât în urmă cu un an să deschidă o afacere cu costume de baie produse la Târgu Mureş. Au descoprit că împreună alcătuiesc o echipă bună şi că munca lor a avut rezultate frumoase. De aceea, în vara aceasta Tara va deschide un club pe malul Mării Negre unde va prezenta şi noua colecţie de costume de baie. Şi pentru că se află deja de suficient timp în România, vedeta a avut timp să viziteze ţara. Fără nici un dubiu cel mai mult iubeşte Iaşul. Poate că această alegere s-a datorat şi faptului că bunicii ei sunt din Moldova.

Chiar dacă afacerile îi merg foarte bine, Tara nu renuţă la pasiunea ei: actoria. Ar juca într-un film românesc “dar contează foarte mult scenariul!”, a mai declarat Tara.

La Romantica, începând cu 9 iunie, de luni pânã vineri, de la orele 21.00, David Hasselhof va conduce o echipã formatã din cele mai frumoase actriþe. Baywatch – Echipa de intervenþie este un serial american, care a intrat în Guiness Records Book ca cel mai vizionat program cu difuzare sãptãmânalã din întreaga lume. Baywatch a fost difuzat în peste 140 de þãri de pe toate continentele (mai puþin Antarctica), audienþa însumatã ridicându-se la 2,4 miliarde de telespectatori. Serialul urmareºte atât activitatea tinerilor salvamari, cât ºi relaþiile interpersonale care se dezvoltã între ei. Pe lângã salvarea de la înec, salvamarii se implicã ºi în  diverse situaþii: prinderea unor criminali în serie, atacuri ale  rechinilor sau chiar trafic cu materiale nucleare.

Bucuresti, 10.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *