free download 78 travel guides written by experts

GECAD NET intra in comunitatea dezvoltatorilor Autodesk

Compania GECAD NET, distribuitor de aplicaţii pentru proiectare asistată (CAD), a fost admisă în comunitatea dezvoltatorilor de software Autodesk Developer Network ce reuneşte atât firme cât şi specialişti implicaţi în crearea de proprietate intelectuală (IP) pe platforme Autodesk.

GECAD NET are în dezvoltare în prezent o soluţie software de tip Product Data Management (PDM) – atmoCAD. Aceasta soluţie, în cadrul companiilor mici şi mijlocii, facilitează organizarea şi gestionarea documentelor aferente proiectelor CAD, informaţiilor despre produsele care fac obiectul acestora, îmbunătăţeşte productivitatea dar şi colaborarea la nivelul echipelor de proiectanţi.

Aplicaţia atmoCAD va funcţiona într-o primă etapă de sine stătătoare, în sistem de aplicaţie-client, oferind suport pentru fişierele Autodesk Inventor. La cerinta clienţilor va putea fi integrată cu orice sistem de tip ERP cu care aceştia lucrează. Ulterior vor fi lansate versiuni compatibile şi cu alte produse Autodesk.

„Vrem să fim un furnizor premium pentru clienţii noştri. Tradiţional, GECAD NET are în portofoliul său produse software de tip CAD pentru care oferă licenţiere. Din 2006 am devenit şi Centru Autorizat de Training pentru Autodesk iar acum am început să dezvoltăm şi aplicaţii proprii care să îi ajute pe clienţii noştri în activitatea lor dar şi în gestionarea mai uşoară a proiectelor”, spune Gabriela Mechea, director general la GECAD NET.

Apartenenţa la comunitatea Autodesk Developer Network (ADN) permite dezvoltatorilor să acceseze numeroase resurse utile în crearea de soluţii CAD, aplicaţii sau instrumente pentru uz intern dar şi pentru cercetare în domeniu sau furnizarea de consultanţă.

„A fi într-o comunitate de dezvoltatori software este vital atunci când produci IP. Ai acces la milioane de potenţiali clienţi, la o reţea de mii de potenţiali parteneri, la numeroase oportunităţi atât comerciale cât şi tehnice. Toate acestea ne vor permite să aducem pe piaţă software compatibil Autodesk, pe care să îl putem comercializa nu doar în România ci şi în afara ţării”, adaugă Gabriela Mechea.

GECAD NET este reseller autorizat Autodesk dar şi distribuitor de aplicaţii Digicorp, Obermayer, SAP 2000 NONLINEAR, LUSAS BRIDGE, ZwCAD şi CADian, având o experienţă de 16 ani în domeniul proiectării asistate de calculator. Centrul de Instruire Autorizat Autodesk(ATC) din cadrul GECAD NET asigură  proiectanţilor, inginerilor constructori sau topografilor o bogată bază de cunoştinţe în proiectarea asistată şi acordă certificări recunoscute internaţional.

Bucuresti, 10.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *