free download 78 travel guides written by experts

BitDefender Security for Linux a trimfat la testul Virus Buletin VB100

Solutiile BitDefender Security pentru Linux au obtinut premiul VB100 pentru atingerea unei rate de detectie de 100% in cadrul testului antivirus efectuat pe platforma Ubuntu Linux Server de prestigiosul Virus Bulletin. VB100 este cel mai competent test realizat pe piata programelor antivirus avand o importanta semnificativa in clasificarea solutiilor de securitate.  

Virus Bulletin testeaza solutiile antivirus din doua puncte de vedere: cea a ratei de detectie a virusilor si cea a ratei de alerta pozitiva pentru acestia. Cerintele pentru accederea in etapele testarii sunt stringente, astfel incat, atat rata unei detectii de sub 100% in colectia de virusi necunoscuti cat si identificarea eronata a unor fisiere ca o falsa amenintare, conduc automat la ratarea testului. 

Pe langa testarea detectiei unor virusi necunoscuti – care inca nu au intrat in baza de date de semnaturi ale companiilor care dezvolta solutii antivirus („in-the-wild”; ITW) – Virus Bulletin testeaza de asemenea si colectiile sale de virusi, a celor de tip botnet, virusi polimorfi, amenintari linux si virusi mosteniti, BitDefender obtinand la fiecare categorie scorul maxim de 100%.    

Solutiile BitDefender pentru platformele Linux sunt destinate serverelor de mail care ruleaza pe platforme Windows sau UNIX. Acestea asigura un trafic de mail sigur pentru companii si furnizorii de servicii datorita tehnologiilor pe care le reuneste: antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, precum si de filtrare pe baza de continut si atasament. Datorita compatibilitatii sale cu majoritatea platformelor de e-mail existente, solutiile protejeaza in permanenta impotriva noilor tipuri de programe periculoase si de tentativele de furt de date.   

Produsele premiate au confirmat inca o data faptul ca motoarele de scanare BitDefender ofera cea mai proactiva protectie antivirus.

“Sunt extrem de mandru de echipa BitDefender care a lucrat la acest produs. Acest test, organizat de o entitate independenta este inca o modalitate de a ne asigura ca toti clientii nostri primesc solutii la cele mai inalte standarde de calitate, pe care ne straduim mereu sa le imbunatatim”, a declarat Adrian Petrisor, BitDefender Product Manager.

Bucuresti, 10.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *