free download 78 travel guides written by experts

Marturisire incredibila in culisele „Te cunosc de undeva!”

Uite ce superstiţie are Jean de la Craiova!

Cea de-a cincea galã „Te cunosc de undeva!” difuzatã sâmbãtã de la 20:30, vine cu o surprizã de proporţii. Invitatul special al juriului este îndrãgitul cântãreţ Jean de la Craiova, care va intra în jocul transformãrilor cu un moment de senzaţie. În pauzele de la filmãri, Jean a povestit echipei cã are o superstiţie ieşitã din comun, dar pe care o respectã cu sfinţenie! Niciodatã nu poartã o pereche de şosete de douã ori, ba mai mult, le dã foc celor purtate, pentru a alunga ghinionul. Şi atunci când merge la cumpãrãturi, îşi cumpãrã şosete cu sacul!

Sâmbãta aceasta, de la 20:30, pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva” urcã noi staruri ale tuturor generaţiilor, într-un maraton muzical cum nu s-a mai vãzut. Mariah Carey, Joe Pesci, Shaggy, Elena Gheorghe, Gabriel Dorobanţu, Shania Twain, Sabrina şi Tiziano Ferro îi vor delecta pe telespectatorii Antenei 1, în interpretãrile de senzaţie ale celor 8 concurenţi.

Invitatul special al juriului este îndrãgitul artist Jean de la Craiova, care va urca pe scena transforming show-ului cu o interpretare de senzaţie. La „Te cunosc de undeva” competiţia devine din ce în ce mai strânsã, iar vinovaţi pentru extazul şi agonia concurenţilor sunt cei 4 membrii ai juriului. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp săptămâni bune, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare.

Bucuresti, 12.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *