free download 78 travel guides written by experts

Pilotii din CNVC Dunlop 2012, din nou pe Valea Cetatii Rasnov

La un pas de finalul actualului sezon de coastă, weekend-ul 13-14 octombrie este rezervat unei noi confruntări în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012, la Râşnov.

Cea de-a XV-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012 va debuta mâine, 13 octombrie, pe traseul arhicunoscut de la Râşnov – Valea Cetăţii. Traseul, deşi a mai fost parcurs în alte două etape din actualul sezon competiţional de către piloţii înscrişi în competiţie, poate rezerva surprize şi importante schimbări în ierarhia grupelor, sub presiunea condiţiilor meteorologice specifice acestui anotimp.

Dubla de coastă din Trofeul Valea Cetăţii Râşnov grupează ambele etape în zilele de sâmbătă şi duminică. Cu startul la orele 8 ale dimineţii, ambele etape au în program doar 5 treceri fiecare: o manşă de recunoaşteri cronometrate, două manşe de antrenament cronometrate şi două manşe de concurs. Etapele se vor încheia cu festivitatea de premiere, organizată în incinta pensiunii Valea Cetăţii la orele 18.30.

Înaintea etapelor de la Râşnov, Lucien Hora este lider incontestabil în clasamentul open al CNVC Dunlop 2012. Următorul clasat este Lucian Răduţă, care se află la o distanţă de 12 puncte în faţa lui Paul Andronic.

În afara etapelor de la Râşnov, în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012 mai sunt de disputat cele două etape reprogramate de la Sinaia. Acestea se vor desfăşura la sfârşitul lunii octombrie şi vor fi reunite în Trofeul Sinaia Forever nedisputat la începutul acestei veri.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina de Facebook Dunlop Racing Info România sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Bucuresti, 12.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *