Kinodiseea

Martha Stewart face show la Romantica

Din 1 decembrie începe al patrulea sezon al Martha Stewart Show

Din 1 decembrie Martha Stewart revine la Romantica în cadrul celebrului sãu show, ajuns acum la al patrulea sezon. Emisiunea va fi difuzatã în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 15.00.
    
În cel de-al patrulea sezon al cunoscutului Martha Stewart Show  aflãm împreunã cu celebra gospodinã a Americii reþete delicioase ºi trucuri uimitoare pentru gospodãrie. Acest sezon a început sã fie difuzat în SUA în 15 septembrie 2008 iar difuzarea lui reprezintã o premierã în România. 
      
În fiecare emisiune Martha va avea invitate  celebritãþi din diverse domenii alãturi de care va gãti sau va confecþiona obiecte utile: Bill Clinton, Rosie O`Donnell, Anil Kapoor, John McEnroe, Sigourney Weaver, Jane Seymour, Johnathan Rhys, Diane Lane, Kate Walsh, LL Cool J ºi mulþi, mulþi alþii.  Totodatã vor fi invitaþi bucãtari apreciaþi din diverse restaurante mari ale metropolei newyorkeze ºi Martha va susþine chiar ºi o ªcoalã de Gãtit  în care va oferi sfaturi ºi ponturi foarte utile. La acestea se adaugã ºi  reþete exotice din gastronomia unor þãri ca Thailanda, Mexic, India sau Maroc.  Martha Stewart oferã unshow de excepþie la Romantica!
 
Romantica  oferã în fiecare zi  prin programele sale acea oazã de liniºte pe care telespectatoarele sale o cautã printre grijile ºi agitaþia vieþii. Din programul fiecãrei seri nu lipsesc seriale îndrãgite ca Dinastia sau Profiler dar ºi o porþie dublã de filme, iar în weekend te poþi delecta cu seriale lifestyle, reality-show-uri, emisiuni de divertisment pentru toate gusturile ºi filme tulburãtoare din colecþia Danielle Steel.

Bucuresti, 27.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *