Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DaKINO face 19 ani si te invita la filmele vedeta

  Ediţia cu numărul al XIX -lea, careare loc între 27 şi 29 noiembrie , isi propune sa duca DaKINO spre o noua treapta a existentei sale : un mesaj ce va face diferenta, un nou spaţiu de desfăşurare şi, mai ales, o voce nouă, mai puternica, a celui mai cunoscut si in acelasi timp longeviv festival de film din Bucureşti. Anul acesta DaKINO va invita la Cinema Scala.

Pe langa categoriile de scurtmetraj si documentar,DaKINO va prezinta in fiecare seara filmele vedeta ale Festivalului:

Vineri in intervalul 19:00-20:45 DaKINO va prezinta filmul Planet 51 care va prezinta viata. unui baiat de 16 ani care traieste pe Planeta 51, o lume reminescenta din America anilor ‘50. El are o viata fericita, sigura si previzibila…pana cand ceva imprevizibil se intampla .Un alt film vedeta al serii de la orele 21 :00-23 :30 este Looking for Eric.In acest film este prezentata viata postasului care isi scapa printre propriile degete..Familia lui haotica, fiul lui vitreg si mixerul de ciment din gradina nu-l ajuta, dar este secretul lui Eric care il duce la marginea prapastiei.

Sambata in intervalul 19 :00-20 :40 va prezentam filmul The Private Lives of Pippa Lee. Pippa si sotul ei editor, Herb, de-abia s-au mutat in Connecticut dupa atacul de cord al lui Herb. Obisnuiti cu valtoarea New York-ului, Pippa se acomodeaza incet in casa ei din suburbie si cu viata linistita a unui oras mic.De la orele 21 :00-22 :40 DaKINO va prezinta filmul Triaj Doi experti in fotografii de razboi, Mark si David lucreaza in Razboiul din Kurdistan. Mark este foarte ambitios si vrea sa continue lupta in cautarea ultimei lovituri dar David s-a saturat si pleaca acasa la sotia sa insarcinata, Diane.

Duminica dupa ora 19 :00 Festivalul se va incheia cu filmul Staten Island care ne prezinta viata a “ barbati stabiliti pe Staten Island, sud-vest de New York,un maestro in glume, un tanar timid si un macelar mut ce creeaza trei povesti crude, sarcastice dar si comice ce rasuna printre privitori.

Bucuresti, 27.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *