Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Marius Teicu, din nou copil, la „Televiziunea copiilor” de la TVR 1

Sâmbăta, de la 10.10, la TVR 1, cei mici fac televiziune

Marius Ţeicu vine la Televiziunea copiilor de sâmbătă în calitate de compozitor, profesor şi entertainer. Cei trei prezentatori, Ana-Maria, Luca şi Doru, îl au ca invitat special pe Marius Ţeicu, împreună cu care au pregătit câteva surprize muzicale.

Compozitorul va evolua alături de copii, interpretând câteva dintre melodiile sale foarte cunoscute: „Proverbe" şi „Lumea ştie despre dragostea noastră". Telespectatorii îl vor vedea meşterind la „O maşină veche" şi-l vor redescoperi prin intermediul unei autobiografii muzicale ce conţine cele mai frumoase cântece compuse de-a lungul timpului. Invitatul va mai fi supus unui tir de întrebări din partea copiilor. Pentru putea fi descusut mai bine, compozitorul va fi transformat în… copil. Aşa că telespectatorii vor vedea ce şi-ar dori, cum s-ar comporta şi ce-ar spune Marius Ţeicu dacă ar fi azi copil.

Sub semnătura realizatorului TVR Titus Munteanu, show-ul de divertisment cu şi pentru copii Televiziunea copiilor a revenit la TVR 1 de sâmbătă, 31 martie, de la 10.10. Televiziunea copiilor îşi propune să fie o rampă de lansare pentru copiii talentaţi. „Este o emisiune care are în prim plan ideea unei televiziuni a copiilor. Un loc în care cei mici să îşi poată manifesta talentul, creativita­tea. Vrem să creăm mo­dele pentru copii şi, de ce nu, pentru viitori adevăraţi profesionişti de televiziune”, spune Titus Munteanu, realizatorul emisiunii.

Televiziunea copiilor a fost lansată în 2011, în grila de primăvară a TVR. Printre numeroşii copii talentaţi care au evoluat pe scena emisiunii în sezonul trecut se numără şi Alex Bittman, Ioana Turcescu sau Ştefan Atîrgoviţoaie, copilul care în 2011 a primit marele premiu la Festivalul de muzică uşoară Sanremo Junior şi care a câştigat, în acelaşi an, celebrul concurs de canto din Italia, Ti Lascio una Canzone.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *