Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Oferta speciala la achizitionarea biletelor pentru spectacolul Tudor Gheorghe ”Vremea Nemaniei”

In perioada 9-14 aprilie 2012, admiratorii maestrului Tudor Gheorghe pot beneficia de Promotia Sarbatorilor Pascale disponibila la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2. La achizitionarea unui bilet pentru spectacolul Tudor Gheorghe – “Vremea Nemaniei” (23 mai – Sala Palatului) cumparatorul va primi in mod GRATUIT din partea artistului, o invitatie cu loc pentru concertul programat in data de 22 decembrie 2012.

Inspirat de minunatele creatii semnate de regretatul poet basarabean Grigore Vieru, maestrul Tudor Gheorghe a dat nastere spectacolului “Vremea Nemaniei”, eveniment ce a umplut salile de spectacol din toata tara in ultima parte a anului trecut. Implinit, ca prin acest proiect a sadit liniste printre romanii care au ajuns sa se urasca pentru orice nimic, in data de 23 mai la Sala Palatului din Bucuresti artistul va da contur unui alt peisaj divin din tabloul activitatii sale impresionante acompaniament de orchestra Arkadia sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

In semn de elogiu pentru opera magistralului poet Grigore Vieru, cu care menestrelul a impartasit o stransa prietenie, spectacolul “Vremea Nemaniei” cuprinde o selectie din poeziile acestuia, imbracate intr-un vestmant muzical, creat cu minutiozitate de Tudor Gheorghe.

Mai multe detalii despre această promoție sunt disponibile pe www.vreaubilet.ro și la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: VIP – 160 RON, cat.I – 130 RON, cat.II – 100 RON, cat.III – 70 RON, cat.IV – 50 RON.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *