metalshow

Maria Radu canta pentru ziua Frantei

Pe 14 iulie, de ziua Frantei, Maria Radu este invitata sa sustina un concert special in cadrul evenimentului aniversar, ce va avea loc la Ambasada Frantei, incepand cu ora 18:30.

In repertoriul sau obisnuit, artista a tinut sa adauge si piese frantuzesti pe care le considera reprezentative pentru Hexagon. Cu piesa bine cunoscute cum ar fi "Si tu n’existais pas" sau "Tandem", Maria este convinsa ca va intra in inima invitatilor francezi si nu numai, in seara de 14 iulie.

"Am fost intotdeauna sensibila la specificul muzicii frantuzesti si apreciez mult calitatea versurilor din majoritatea cintecelor "clasice" ale muzicii usoare din Franta. In special cele asociate anilor ’70.

Sarbatoarea nationala a Frantei este la fel de populara precum Parisul, beaujolais-ul, cultura franceza, parfumurile celebre ori bucataria fina si tocmai pentru faptul ca sunt indragostita de toate aceste lucruri, invitatia de a canta la aniversarea uneia dintre cele mai frumoasa tari din lume, ma onoreaza." a declarat artista.

Bucuresti, 13.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *