free download 78 travel guides written by experts

Maria Carneci la „Next Star”: „Dane, te-au facut zdrente”

De-a lungul emisiunilor pe care Dan Negru le-a realizat şi moderat, multe personalităţi au fost vedetele celor mai neplăcute farse şi incomode întrebări. Se pare că la „Next Star” copiii au plătit poliţele rămase, în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.

O trupă de streetdance, The Clique, a venit pe platoul super show-ului hotărâtă să-i impresioneze pe Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru pentru a putea prinde un bilet spre marea finală a acestui sezon. Puştii au mărturisit că în afară de dans mai sunt pasionaţi de graffiti şi au insistat să-i facă portretul lui Dan Negru chiar pe platoul de filmare, rugându-l să se întoarcă cu spatele ca surpriza să fie şi mai mare la filnalul operei. Campionul divertismentului nu avea să ştie că i se va pregăti o mare farsă: copiii au scos spray-urile Spiderman şi l-au umplut din cap până în picioare de plasă, moment în care Pepe şi Connect-R nu au putut sta deoparte şi au venit să-i ajute pe cei mici.

Văzând felul în care arată Dan Negru, Maria Cârneci nu s-a putut abţine de la comentarii: „Dane, te-au făcut zdrenţe”, s-a amuzant artista. Marea surpriză a fost reacţia lui Negru, care va putea fi urmărită la „Next Star” joi, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 29.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *